Dacă gândul te-a dus la o călătorie clasică în munți, atunci noi vă propunem altceva. De fapt cei din Africa de Sud vă propun un hotel de lux cu totul special. El a fost amenajat în câteva grote aflate într-un munte, oferind vizitatorilor o experiență unică. 

Complexul este situat în munții Cederberg, din rezervația naturală Kagga Kamma. Distanță față de capitală Cape Town este de 150 de kilometri, scrie Fox News.

Hotel Africa de sud

Turiștii care vor să aibă senzația că trăiesc în trecut, atunci când omenirea se refugia în astfel de încăperi, au toate motivele să se orienteze spre un astfel de loc. Ei dispun acolo și de dotările civilizației moderne.

În hotel există un restaurant, bar, spa și conexiune WiFi la Internet, nu însă și semnal la telefonul mobil. În jurul fiecărei rezerve pot fi văzute picturi rupestre cu o vechime de aproximativ 6.000 de ani.

Hotel Africa

Reprezentanții acestui hotel unic spun că iubitorii de natură se vor bucură cu adevărat de zilele petrecute acolo. Willie de Waal, Pieter de Waal și Pieter Loubser, proprietarii complexului, au cumpărat terenul în 1986 pentru ei, dar au decis să transforme totul într-o afacere. Pachetul complet de servicii costă 186 de dolari pe noapte.

Foto: Foxnews.com

Distribuie articolul: