Un rus a reușit performanța de a consuma cea mai scumpă băutură din lume. Cocktailul pe care el l-a băut a avut o valoare de 50.000 de dolari. Iată unde s-a întâmplat totul.

Andrei Melnikov a cumpărat un cocktail preparat dintr-un coniac rar marca Hennessy, acesta fiind servit într-un pahar decorat cu diamante de patru carate, produse de bijuterii italieni de la Crivelli, scrie Fox News. Coniacul servit de Melnikov este descris drept “o bijuterie a gamei Hennessy Cognac”. Băutura a fost preparată cu ocazia deschiderii primei terase de gheață de la restaurantul moscovit Reka. Evenimentul a avut loc cu ocazia apropierii Olimpiadei de Iarnă de la Sochi.

Barul aflat pe terasă respectivă a fost construit cu ajutorul a 20 de tone de gheață siberiană. Acolo se găsesc scaune și mese de gheață, precum și sculpturi executate în gheață. Barul dispune și de încălzire cu infraroșu pentru a-i încălzi pe clienți.

Cocktailul de acum bate recordul vechi. Cea mai scumpă băutură, omologată de Guiness Book of World Records este The Winston. Această a fost consumată în februarie 2013, a costat 12.970 de dolari și conținea un coniac Cuvee Leonie, din 1858.

Sursa: FoxNews

Distribuie articolul: