Nunțile care valorează milioane de dolari nu mai sunt o noutate pentru lumea contemporană. Cel mai rău este că astfel de evenimente nu garantează în niciun fel căsnicii fericite și de lungă durată. Cine a organizat cea mai scumpă nuntă din ultimii ani, bugetul căreia a fost de 34 de milioane de dolari, vedeți mai jos.

10. Nunta lui David și a Victoriei Beckham a avut un buget de 800 000 de dolari. Evenimentul a avut loc în iulie 2009. Arenda castelului în care s-a desfășurat nunta i-a costat pe miri tocmai 100 000 de dolari. La fel de mult a costat și rochia miresei. Victoria a purtat o ținută marca Vera Wang. Bijuteriile miresei au costat mai mult decât rochia: tocmai 160 000 de dolari.

foto: onewed.com

foto: onewed.com

9. Brad Pitt și prima lui soție, Jennifer Aniston, au cheltuit tocmai 1 milion de dolari pentru organizarea nunții. Nunta a avut loc într-o grădină plină de verdeață din Malibu. Nunta miresei, creată de Lawrence Steele, a costat-o pe Jennifer tocmai 50 00 de dolari, în timp ce smokingul mirelui, marca Yves Saint Laurent, a costat 4000 de dolari. Păcat că o nuntă atât de scumpă nu a fost garantul unei căsnicii fericite și de durată.

foto: weddingjournalonline.com

foto: weddingjournalonline.com

8. Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au cheltuit, pentru nunta lor, peste 1,5 milioane de dolari. Coincidența e că în același an, s-au căsătorit și Madonna cu Guy Ritchie. Bugetul nunții a fost de asemenea de 1,5 milioane. Avantajul este că scenariile nunților s-au deosebit, totuși. Madonna a mers la altar într-o rochie de mireasă Stella McCartney, care a costat peste 80 000 de dolari. Rochia lui Catherine, marca Christian Lacroix, a costat tocmai 140 000 de dolari.

foto: img-hd.com

foto: img-hd.com

foto: themockdock.com

foto: themockdock.com

7. Nunta Christinei Aguilera și a lui Jordan Bratman a costat 2 milioane de dolari. Rochia miresei, confecționată de Christian Lacroix, a costat 30 000 de dolari, în timp ce bijuteriile – tocmai 10 000$. Din păcate, nici această nuntă nu a fost un garant al fericirii.

foto: chirkup.me

foto: chirkup.me

6. Blake Lively și Ryan Reynolds au jucat o nuntă de 2,5 milioane de dolari. Deși secret, evenimentul a ajuns rapid în gura presei. Numai tortul pentru ceremonie a costat circa 3000 de dolari, iar la veniment au ajuns doar 70 de persoane. Rochia vedetei, cusută de Lorraine Schwartz, a costat tocmai 2 milioane de dolari!

foto: nydailynews.com

foto: nydailynews.com

5. Tom Cruise și Katie Holmes au cheltuit 3,5 milioane de dolari pentru nunta lor. Evenimentul a avut loc la castelul Castello Odescalchi, din Roma, arenda căruia a costat circa 750 000 de dolari. Ținutele mirilor au fost semnate de atelierul Giorgio Armani. Rochia de mireasă cu elemente Swrovski a costat 45 000 de dolari, în timp ce smokingul – 3000 $. Căsnicia a durat doar 6 ani.

foto: thebestgossip.com

foto: thebestgossip.com

4. Justin Timberlake și Jessica Biel au jucat o nuntă de 6,5 milioane de dolari. Evenimentul a avut loc în Borgo Egnazia, Italia. Mireasa nu a purtat o rochie albă, ci una roz, semnată de Giambattista Valli. Mirele a ales să poarte un smoching clasic, marca Tom Ford.

foto: blog.bloomsbythebox.com

foto: blog.bloomsbythebox.com

3. Michael Jordan și modelul Yvette Prieto au cheltuit, pentru nuntă, tocmai 10 milioane de dolari. La eveniment au participat 500 de oaspeți.

foto: fancywedding.net

foto: fancywedding.net

2. Kim Kardashian și Kanie West au cheltuit tocmai 12 milioane de dolari pentru nunta care a avut loc anul trecut. Doar arenda castelului din Florența, unde s-a desfășurat nunta, i-a costat pe miri tocmai 410 000$. Rochia miresei, creată de atelierul Givenchy, a costat 2,1 milioane de dolari.

foto: eonline.com

foto: eonline.com

1. Cea mai scumpă nuntă de vedete a fost sărbătorită în Marea Britanie. Prințul William și Kate Middleton au organizat o ceremonie regală, de 34 de milioane de dolari. Rochia miresei, semnată de Alexander McQueen, a costat 434 000 de dolari. La eveniment au participat peste 2000 de oaspeți.

foto: usmagazine.com

foto: usmagazine.com

Sursa: ELLE

Distribuie articolul: