Concursul organizat de revista online PentruEa şi compania RELAXA şi-a găsit câştigătoarele. De această dată, pentru a intra în posesia premiilor oferite de Compania RELAXA participantele au plasat poze în care sunt nemachiate. În continuare, vezi cine sunt norocoasele care au obţinut cele mai multe voturi. Pe locul 3 s-a clasat Ludmila Zagorodnic. Este studentă la economie, îşi dedică timpul liber pianului. Fiind cititoare fidelă a revistei noastre, spune ca nu ratează niciun articol despre stil şi frumuseţe.

Pe locul 2 s-a situat Alina Pogrebnov. Este elevă şi e pasionată de dansurile sportive. Stilul de viaţă activ şi spiritul competitiv au determinat-o să participe la concurs.

Şi, în sfârşit, cea care a reuşit să acumuleze cele mai multe voturi este Tatiana Hâncu, de 19 ani. Este participantă fidelă a concursurilor organizate de noi şi o dovadă a faptului că perseverenţa te ajută să devii învingător.

Participantele au afirmat că sunt încântate de produsele oferite de RELAXA  – le vor folosi în continuare şi le vor recomanda prietenilor.

Distribuie articolul: