Victoria de la Eurovision i-a adus Susanei Jamaladinova nu doar un trofeu și numeroase distincții, ci și un soi de flori de primăvară! O companie olandeză a anunțat lansarea unui soi de lalele care va purta numele ucrainencei!

Compania olandeză StoKolex a anunțat încă la începutul acestei primăveri că pregătește spre lansare soiul de lalele „Jamala”, cântăreața fiind de-a dreptul marcată de această noutate. Aceste flori o leagă de copilărie:

A fost o veste neașteptată pentru mine. E foarte plăcut și mișcător! Iubesc foarte mult lalelele, ele mă leagă de multe amintiri din copilăria mea. Tatăl meu chiar a cultivat lalele într-o anumită perioadă. Îmi închipui cât de mult se va bucura atunci când îi voi duce niște cepe, ca să le poată sădi în grădina noastră! Pentru mine este o mare onoare!”, spunea Jamala.

58b55dba96746

Astăzi, în contextul inaugurării Flower Expo Ukraine, Jamala a făcut cunoștință cu florile care poartă numele său scenic și a ținut să împărtășească tuturor aceste minuni ale naturii. Artista se declară extrem de mulțumită de atribuirea făcută de StoKolex.

#jamala #flowers @stokolex

A post shared by Jamala (@jamalajaaa) on

Sunt niște lalele extrem de frumoase și neobișnuite! De parcă le-au fost răsucite petalele! Seamănă și cu bujorii”, declară vedeta.

Foto: Facebook, Instagram

 

 

Distribuie articolul: