În perioada 13 mai – 25 mai, Sun Communications și TV5 MONDE te provoacă să trăiești aventura demnă de un film ca la Festivalul de Film de la Cannes! Cinefilii și cei dornici de a călători se pot bucura de o supriza plăcută – o călătorie în Franța și cursuri de limba franceză la Alianța Franceză.

Doritorii de a simți adevăratul spirit francez, a trăi emoții ca-n cinema și a face promenade pe străzile Parisului cu un prieten sau persoana dragă se pot înscrie și participa la concursul ”Bonjour, Cannes!” până în data de 25 mai. În cadrul concursului exclusiv pe pagina de Facebook Sun Communciations, este necesar să încarcați o imagine cu filmul preferat nominalizat în acest an la Cannes Film Festival și să aduni puncte!

Cannes

Pentru a-ți mări șansele de a câștiga marele premiu, prinde una sau toate cele patru întrebări spontane despre ultimile noutăți de la Festivalul Cannes 2014! Primii trei participanți care sunt pe fază și răspund corect primesc puncte adiționale și trec mai aproape de marele premiu.
Fii pe fază și înregistrează-te la concurs pe pagina oficială a Sun Communications.

P

Distribuie articolul: