Începutul iernii pentru locuitorii Marii Britanii înseamnă un prilej frumos pentru forfota decorațiunilor de Crăciun. Nici membrii familiei regale nu fac excepție, astfel, Castelul Windsor și Capela Sfântul Gheorghe au fost deja complet decorate pentru sărbătorile de iarnă. Cum arată acestea, vezi mai jos.

Brazii de Crăciun pentru reședința reginei Elisabeta a II-a sunt crescuți într-un spațiu special amenajat în Parcul Mare Windsor. Iar, în ajunul sărbătorilor de iarnă aceștia sunt amplasați în reședința reginei. Anul acesta a fost decorat un molid de 4,6 metri înălțime, iar alt brad de sărbătoare are 6 metri înălțime și a fost amplasat în Sala Sf. George.

Copacii care ajung aproape până în tavan par a fi foarte luxoși, aceștia au fost decorați cu tradiționalele jucării de culoare roșie și aurie.

Tot pentru Crăciun a fost pregătită și o sală de ceremonii sau dineuri.

Reamintim că, în mod tradițional, familia regală sărbătorește Crăciunul la Palatul Sandringham, dar anul acesta ducele și ducesa de Sussex vor pleca în Statele Unite, împreună cu mama lui Meghan, Doria Ragland.

„După ce de două ori au fost de Crăciun, în Sandringham, Altețele lor Regale vor sărbători vacanța din acest an împreună cu mama ducesei, Doria Ragland”, a spus un reprezentat a lui Megan și Harry.

SURSA: Glamour.ru