„Eu sunt în șoc și zâmbesc pentru că nu știu ce reacție să am, am plâns azi. Eu știu un lucru, tot ce se întâmplă, se întâmplă pentru binele nostru. Nu știu cum să zic... Dumenzeu a permis să se întâmple lucrul ăsta ca să fiu mai tare. El nu dă încercări pe care să nu le poți duce. E o încercare pe care o pot duce. Nu știu cum să mă exprim. Pur și simplu mi-e trist nu știu cum, știți. Vreau să vă mulțumesc vouă pentru că mă susțineți. Eu vă iubesc foarte mult, sincer. Dacă vreți, nu e o obligație, să intrați să donați, un leu, doi. Măcar ceva”, spune Ilie în filmulețul pe care l-a postat pe canalul său de YouTube.

Vloggerul și părinții acestuia cer ajutor financiar. Mama povestește că au luat micul dejun împreună în această dimineață, de Crăciun. Erau fericiți.

„De Crăciun, de obicei, oamenii așteaptă o minune. Dimineață ne-am bucurat foarte mult. Am avut un mic dejun frumos cu Ilie, din păcate s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Ilie, când s-a întors acasă, a găsit casa într-o stare groaznică. Mă adresez celor care nu sunt indiferenți. Orice donație, oricât de mică ar fi, ne-ar fi de ajutor mare. Rog să îl ajutați, să ridicăm casa din nou, ne-am bucurat când s-a ridicat, am sărbătorit aici Crăciunul pe stil nou. La Crăciunul pe vechi este ce este. Apelez la toți cei care îl adorați, sunteți urmăritorii lui, rog să îl ajutați”, e apelul mamei lui Ilie.

Detalii despre cum puteți contribui cu donații pentru a ajuta familia lui Ilie Bivol să repare casa, găsiți aici: guvern24.md

 

Distribuie articolul: