Prenume: Carolina

Nume: Pascari
Vârsta: 26 de ani
Naţionalitate: moldoveancă
Locul naşterii: Chişinău
Studii: psiholgie
Hobby: pictura, modeling
Dimensiuni: 80:60:89

Formele ideale şi înălţimea impunătoare au împins-o pe Carolina Pascari spre lumea modei, chiar dacă a terminat facultatea de psihologie în Bucureşti. De 12  ani se află în lumina reflectoarelor şi este o prezenţă constantă în show-urile Dior şi Guess. Recent, tânarul model s-a regăsit şi în pictură.  

Carolina Pascari

“…9 ani casa mea a fost valiza de 25 kg” 

Cariera de model este una obositoare în care nu există loc de odihnă. Am călătorit 9 ani din viaţa mea, timp în care casa mea era valiza de 25 kg. Am lucrat în cele mai mari oraşe ale lumii, iar cu trei ani în urmă am obosit cu adevărat. Nu mai vroiam să am un ritm de viaţă solitar. Stând într-un oraş o lună sau două, nu reuşeşti să îţi faci mulţi prieteni, nu îţi poţi găsi un hobby, nu ai pe cineva care să te aştepte acasă când vii obosită după lucru sau să te susţină moral”. Am încercat să mă stabilesc la Paris. Munceam pentru o agenţie foarte bună şi aveam un apartament drăguţ, dar răceala francezilor şi senzaţia că trăieşti într-un muzeu în care nu există viaţă activă,  m-au făcut să plec”. Italia a devenit locul care i-a oferit posibilitatea de a-şi continua cariera în lumea modei, dar şi să întâlnească oamenii pe care-i căuta. “Milano era oraşul care de mică nu-mi plăcea. Nu înţelegeam italienii, îmi păreau exageraţi,  fără educaţie şi fără respect faţă de femei. Cu vârsta am început să înteleg şi să apreciez cultura lor mediteraneană, asta îi fac mai gălăgioşi şi îndrăgostiţi de fiecare fată frumoasă care trece pe stradă  “ahahahhaha”, glumeşte Carolina.

 

Carolina Pascari, arhiva

Pasiuni îmbinate cu modelling

La Milano şi-a descoperit un talent “pictez de 2 ani, iar în luna septembrie am avut prima mea expoziţie în Milano”.Carolina are mari planuri pentru viitor şi este sigură că le va realiza cu propriile ei forţe. Chiar dacă continuă să fie facă modeling n-a uitat şi de marea ei pasiune-psihologia.Sunt din nou studentă în 2013 voi face un master în psihodiagnostică clinică. Sunt foarte entuziasmată şi nerăbdătoare  să continui studiile. “
 

 O zi de muncă începe pe la 5-6 dimineaţa”

În modelling o zi de muncă incepe pe la 5-6, dacă trebuie să iau trenul sau avionul şi  de la 8, dacă am şedinţe foto pe loc. Când ajung la serviciu, începe machiajul, coafura şi micul dejun, după care toată ziua sau  fac poze sau  fac repetiţii pentru prezentare. După vreo 10 ore de lucru sunt şi excepţii de 18 ore, revin acasă (unde ştiu că iubitul mă aşteaptă).

Cu  toate acestea Carolina îşi iubeşte jobul.”În modelling cele mai frumoase momente sunt showurile Dior, showurile  spectaculoase de la Guess Europe, expoziţia renumitului fotograf Marc Evans, cu o colecţie întreagă de poze făcute împreună. Ba mai mult, tânărul model îşi aminteşte cum vara trecută pentru show a fost coafată însuşi de Giorgio Armani.

 

Carolina Pascari, moldoveanca de la Dior

Deşteptările matinele au scutit-o de curele de slăbire

Cu forme de invidiat, Carolina  niciodată n-a ţinut o cură de slăbire, iar ca să reuşească să se menţină în top, recunoaşte o ajută “deşteptările matinale”. “Niciodată n-am ţinut un regim alimentar, pentru că am noroc de genele părinţilor, unicul lucru pe care îl fac pentru a mă minţine în formă este să merg la sală de 2-3 ori pe săptămână. Mănânc mult şi nu neapărat sănătos, tind chiar să exagerez cu poftele, de exemplu după ce m-am întors din SUA, am prins gustul pop cornului care…îl mănânc aproape în fiecare zi”, spune ea cu o doză de vinovăţie.

 

Carolina Pascari

Mă consider un cetăţean al lumii, nu al Moldovei

Îşi iubeşte ţara şi locul unde s-a născut şi o aşteaptă părinţii, dar nu-şi vede viitorul în Moldova. “Eu am plecat din Moldova nu pentru bani, dar pentru experienţa de viaţa şi să-mi urmez visurile. Nu mă pot imagina în Moldova şi nu e vorba de bani. Aş face campanii pentru Moldova pentru un buget simbolic, doar ca să ridic imaginea reclamelor  de aici”.

Ea nu ascunde niciodată că este moldoveancă, dar nu se simte nici obligată faţă de ţara sa.  Nu cred că, dacă o persoană e născută într-o ţară anumită,  acest lucru o face specială şi nu cred că ţara are vreun merit în reuşitele persoanei. Când te naşti, extragi un bilet la o loterie, asta nu e o mândrie sau o ruşine, e soarta. Mă consider un cetăţean al lumii, nu al Moldovei. Când sunt întrebată de unde vin, nu evit să zic de unde sunt, nu m-aş ruşina niciodată să o zic. Dar nu cred că aş putea să mă numesc patriot, nu cred în acest simbol superficial. Prea multe persoane au suferit pentru asa numitul “Patriotism”, şi cred că vieţile umane sunt mai importante decât acest cuvânt”.

Carolina Pascari

Realistă şi cu picioarele pe pământ

Carolina nu are limite şi niciodată nu-şi face planuri pe termen lung. Este încrezută în propriile forţe. Eu savurez fiecare moment din viaţă, nu am aşteptări, iar dacă ceva nu-mi place, schimb, dacă vreau ceva, fac tot posibilul să o realizez. Nu sunt o persoană visatoare, sunt realistă şi cu picioarele pe pământ, şi asta îmi dă voie să mă bucur de fiecare clipă din prezent”.

 

Distribuie articolul: