La cei 76 de ani împliniți recent, Carolina Herrera a reușit să obțină titlul de autoare a celor mai gingașe și cuceritoare rochii de mireasă din lume. Venezueleana a fost desemnată, în anii ’70, drept cea mai stilată femeie din lume, iar timp de 12 ani, a „îmbrăcat-o” pe cea care a fost Jacqueline Kennedy – soția lui John F. Kennedy și rivala controversatei Marilyn Monroe!

Eleganţa nu este definită numai de ceea ce porţi. Este modul în care te comporţi, modul în care vorbeşti şi ceea ce citeşti”, a afirmat dintotdeauna celebra creatoare de rochii.

Cu ocazia zilei de naștere a designerului care, în 1987 a inventat și un parfum cu numele său, ELLE a realizat un clasament al celor mai reușite ținute create, în ultimii ani, de casa de modă Carolina Herrera. 

Lucy Alexis Liu și superba creație purtată la Premiile Globul de Aur 2013. Rochia de prințesă, de culoare albastră pastelată, cu print floral, a strârnit valuri întregi de admirație în rândul oaspeților prezenți la eveniment. Cel mai interesant detaliu al rochiei, însă, s-au dovedit a fi buzunarele.

Renée Zellweger a afișat o rochie Carolina Herrera la cermonia Golden Camera Awards 2011, desfășurată la Berlin. Pe lângă aplicațiile aurii ale rochiei, ținuta a fost asortată cu un clutch auriu.

Camilla Belle și superba rochie de culoare corai, purtată la amfAR LA Inspiration Gala. Vedeta a completat ținuta cu un superb set de bijuterii Chopard.

Taylor Swift și rochia bicoloră, purtată la premiile „Globul de Aur 2014”. Rochia asimetrică face parte din colecția Carolina Herrera pre-fall 2014.

Dita von Teese posedă și ea, în garderoba sa, o rochie creată de Carolina Herrera. Creația a a fost afișată la deschiderea, la New York, a unui magazin Van Cleef & Arpels. Rochia vedetei a fost accesorizată cu un set de bijuterii Van Cleef & Arpels.

The Carolina Herrera Spring 2015 Bridal Collection vine cu o serie de surprize în materie de tendințe. Pentru următorul sezon, creatoarea de modă a pregătit o serie de rochii senzuale, confecționate obligatoriu din dantelă. 

„Claire”:

„Cordelia”:

„Claudette”:

„Camelia”:

„Cara”:

„Chloe”:

„Clementine”:

„Colette”:

„Cassidy”:

„Carmen”:

„Charlie”:

„Corrina”:

„Constance”:

„Charlotte”:

„Claribelle”:

„Corra”:

„Chantalle”:

„Carly”:

„Celeste”:

„Catarina”:

„Cameron”:

„Catherine”:

„Cleo”:

„Celine”:

Foto: redcarpet-fashionawards.compopsugar.comgossiprocks.comfashn.be1,  popsugar.com,  becauseiamfabulous.com

Distribuie articolul: