Și-a dorit mereu ca muzica ei să treacă granițele țării, iar Germania a fost și este țara ei de suflet. Interpreta Carolina Gorun a lansat recent o piesă în limba germană, cu o casă de producție de acolo, iar în clipul piesei artista apare în rol central, în tandrețuri cu un actor cunoscut de la noi.

carolina GorunPiesa „Licht meines Lebens” a fost lansată în iunie și este o colaborare cu echipa Xtreme Sound, producător Michael Roetgens, Hartmut Wessling, Dirk Fiebich, toți din Germania. Atât compozitorul melodiei, Alexander Pfeil, cât și întreaga echipă de management sunt de acolo – doar eroina este a noastră. carolina Gorun l-a implicat în filmările peliculei de dragoste pe actorul Teatrului Național, Alexandru Pleșca, care zici că pe bune este iubitul ei.

„Videoclipul piesei este filmat aici, în Moldova cu regizorul Viorel Belinschi, actorul Alexandru Pleșca și dansatorii de la Just Friends Academy. După turneul de promovare a piesei prin toată Germania, acum am hotărât deja să lansăm și videoclipul. Este o istorie de dragoste. O dragoste adevărată, sinceră, frumoasă. Aceste emoții calde pe care le transmite piesa, dar și clipul, sper să ajungă la inimile publicului”, ne-a declarat imediat după lansare Carolina Gorun.

Citește și: Carolina Gorun își lansează primul videoclip din carieră – „La Sofia” (Video)

Foto: captură video, Carolina Gorun