Cel de-al treilea master class în arta gătitului Gourmand, i-a lăsat pe participanţi cu dorinţa de a crea în continuare bucate alese din carne, în stil nemţesc. Asta pentru că bucătarului şef i-a reuşit de minune să surprindă plăcut oaspeţii evenimentului cu tehnici speciale de gătire a cărnii.

Varză cu răcheţele, salată cu cartofi şi carne marinată în muştar şi miere, sunt cîteva din bucatele pe care participantele primei Şcoli de artă culinară din Moldova “Gourmand” au reuşit să le prepare. Mîncare a fost întratât de bună, încât fotograful n-a reuşit să surprindă platoul cu bucate obţinute la final. 

Pentru gătitul bucatelor, gospodinele, printre care şi doi adolescenţi, au folosit diverse tipuri de sare dar şi condimente aduse direct din Germania.

Gazda evenimentului , restaurantul George II a scos de la rece o sticla de vin dulce care a fost adugat la deliciosul desert rote grütze.

Iar partenerii evenimentului, compania Delimano le-a adus în dar participatelor o carte cu reţete.
Toate au fost însoţite de voie bună şi dorinţa de a savura bucate alese, pregătite de participante cu ajutorul bucătarului şef Petru Scaleţchi.
La sfîrşitul evenimentului au fost înmânate diplomele de participare.

Va invităm să savuraţi cu ochiul cele mai interesante şi picante momente ale serii. Mai multe poze găsiţi pe pagina de Facebook a revistei.

În curând vom învăţa să gătim mâncare franceză, fiţi cu ochii pe noi.

Distribuie articolul: