Zilele de 28 și 28 septembrie se anunță a fi unele incendiare pentru iubitorii de muzică. La Chișinău se lansează un carnaval muzical. Organizatori anunță că în cadrul carnavalului va fi prezentat un line-up care cuprinte atât artiști autohtoni, cât și din străinatate. Principalul carnaval al anului va avea loc în zilele expoziției celor mai noi automobile pe teritoriul Moldexpo Freedom Zone.

Una din condițiile evenimentului este vestimentația. Organizatorii au decis să facă o surpriză pentru cei care vin în vestimentație de carnaval. Costumele țin de fantezia nelimitată a fiecărui – fie doar bikini sau body art, costume ale diferitor personaje, sau chiar freak-idei originale.

“Timp de 2 zile veți avea parte de tot ce e mai bun ce poate oferi muzica contemporană – seturi House, Techno, Trance, Dubstep, Drum’n’Bass ale DJ-ilor si sound-producator-ilor, plus show-urile live care vor avea loc pe două scene: Open Air Stage în aer liber și Underground Stage în pavilion”, anunță organizatorii. 

Mai multe detalii află aici.

Distribuie articolul: