Noua melodie semnată de cei de la Carla's Dreams elogiază femeia şi vorbesc despre cât de puternică poate fi aceasta. „Pe umerii tăi slabi, Se spune că femeia e slabă, E slabă atunci când nimeni nu poate să vadă...” - Sunt versurile noului single semnat Carla's Dreams care pare să devină un hou hit.

Cei din Carla’s Dreams lansează piesă după piesă, iar în luna dragostei și înainte de 1 și 8 martei vin să elogieze femeia. Învitat în acestă dimineață la Kiss FM, Carla a declarat:

„Nu o luați ca pe o piesă manifest, dar dacă vreți o puteți trata și așa. adevărul este că e o piesă foarte personală.”

„Un story album necesită foarte mult lucru, așa că probabil mai târziu, până când nu am avut nici timpul și nici capacitatea. Poate vom încerca”, mai declară Carla.

„Pe Umerii Tăi Slabi” are un videoclip regizat de către Roman Burlaca, cel care a definit direcţia vizuală Carla’s Dreams pe parcursul ultimilor ani. Clipul şi versurile prezintă femeia supusă stresului, neapreciată de cei dragi şi având grijă de cei mici la bine sau greu. Apare în rolul figurii materne, al persoanei care nu este apreciată pentru munca sa, sau drept soţia care nu este respectată de soţ.

Latura maternă este prezentată cu multă duioşie, veselia celor mici încărcând-o cu energie pe mamă. Femeia certată la birou primeşte ajutorul unui coleg, iar băiatul oropsit de tată îşi găseşte alinarea la mamă. Este interesantă evoluţia Carla’s Dreams spre o direcţie matură a mesajului din piese. Femeia a fost până acum obiect de adoraţie, tentaţie, motiv de a cădea în păcat sau idol de neatins.

Odată cu „Pe Umerii Tăi Slabi” vedem şi fiinţa umană feminină, cu slăbiciuni, temeri şi o capacitate de a iubi greu de egalat, mai ales la nivel matern. Piesa include o voce mai blajină a lui Carla’s, fără acel timbru răguşit care ne-a dus de la eroine la antiexemple şi poveşti de după apus. Negativul are un bas pregnant, o percuţie lină, completate de un refren ce curge poetic împreună cu o chitară acustică.

Vezi și: Carla’s Dreams a lansat un nou single cu videoclip! Despre dragostea la 17 ani (Video)