În dimineața acestei zile, băieții din trupa Carla’s Dreams au pășit pragul postului român de radio Europa FM și le-au mărturisit prezentatorilor Vlad Petreanu şi George Zafiu câteva secrete legate de viitorul imediat următor al proiectului. Aflați, deci, că trupa lansează un album nou-nouț. Numele acestuia, dar și alte detalii legate de el, le aflați mai jos.

Multă lume s-a întrebat de ce membri trupei Carla’s Dreams lansează nenumărate colaborări și piese noi în ultima vreme. Motivul este unul onorabil: un album nou-nouț!

Regizorul Roman Burlaca: „Categoric nu sunt solistul din Carla’s Dreams! Să nu stricăm povestea”

Băieții au mărturisit, la Deşteptarea, că următorul lor album, care urmează a fi lansat pe 7 mai, la Arenele Romane, se va numi „NGOC”. Aflăm, de asemenea, că în cadrul concertului de lansare a albumului, membrii trupei pregătesc o serie întreagă de surprize, printre care recitaluri cu INNA, Loredana și Delia, dar și alți artiști din România.

Concertul va fi unul mare și va fi pentru noi un test, spun membrii Carla’s Dreams.

Dacă vă întrebați de unde s-a luat denumirea stranie NGOC, trebuie să știți și ce a declarat unul dintre membrii trupei, cu referire la asta:

„Albumul se numeşte NGOC – un cuvânt în engleză, care în traducere ar însemna cea mai specială fată pe care o poţi întâlni vreodată în viaţă.”

În album vor fi incluse piese  vechi, mai noi, dar și melodii nelansate încă până acum, în limbile română și engleză (câteva).

Foto: Radio Europa FM

Distribuie articolul: