Despre băieții de la mișcarea Stop Ham Moldova ați auzit cu siguranță, iar dacă nu ați auzit, i-ați văzut în special prin parcările neregulamentare din Chișinău. Sunt o asociație de tineri care luptă cu grosolănia pe drumurile Moldovei prin explicații și aplicări de stickere mari, care amintesc de forma unui indicator de interdicție. Pentru a-și face și mai auzite mesajele, băieții au lansat o colaborare cu trupa Carla's Dreams. Despre ce este vorba, aflați mai jos.

Despre băieții de la mișcarea Stop Ham Moldova ați auzit cu siguranță, iar dacă nu ați auzit, i-ați văzut în special prin parcările neregulamentare din Chișinău. Sunt o asociație de tineri care luptă cu grosolănia pe drumurile Moldovei prin explicații și aplicări de stickere mari, care amintesc de forma unui indicator de interdicție. Pentru a-și face și mai auzite mesajele, băieții au lansat o colaborare cu trupa Carla’s Dreams. Despre ce este vorba, aflați mai jos.

„Mesajul mișcării StopHam este același ca și în prima zi de activitate. Interpretarea clipulețului o lăsăm pe seama voastră, a celor ce ne urmăresc și susțin activitatea”, a comunicat un reprezentant al mișcării, pentru revista online pentru femei EA.md.

În prima colaborare cu mișcarea Stop Ham Moldova, solistul din Carla’s Dreams s-a filmat în cadrul filmului intitulat „Patria”, în coloana sonoră a căruia răsună piesa „Născut în Moldova”, lansată în 2012 de către aceeași trupă.

De ce „Patria”? –  vă veți întreba. Denumirea filmului are dublu sens. Patria este nu doar locul în care există suficienți șoferi nedisciplinați, ci este și numele unei bine cunsocute rețele de cinematografe din Chișinău. Anume la cinematograful din apropierea monumentului Ștefan Cel Mare și Sfânt, din centrul capitalei, au și fost surprinse secvențele video din film.

Concluziile vă aparțin doar vouă.

Distribuie articolul: