Se anunță un an productiv pentru Carla's Dreams. Chiar din prima lună a lui 2018, trupa și-a surprins fanii cu o nouă piesă, la pachet cu un videoclip. Este vorba despre „413” - o melodie cu un mesaj profund.

Carla’s Dreams a lansat noul single ieri seara, atunci când a venit și cu un mesaj mai… „întortocheat” pentru internauți, pe pagina oficială de Facebook.

„Tempus Fugit 1, 2, 3 și acum 4. După 6 ani. Câțiva dintre cei pentru care a fost primul – nu îl vor auzi pe acesta. Pentru mulți va fi primul. Întortocheat? Da. Tot încercăm să ne mintim că timpul adaugă complexitate, iar absența lui te face mai categoric. Nu? Oricum ar fi… V-am cuprins cu mult drag. Mai ales pentru caldura acestei toamne”, a scris CSD.

Videoclipul pentru „413” este o nouă creație a regizorului moldovean Roman Burlaca. În exclusivitate pentru Ea.md, acesta a oferit primele detalii de la filmări:

„Am filmat două zile, la Chișinău. Două nopți mai bine zis. E primul clip după o lungă perioadă în care construcția ține de solist. Și mai e și foarte personal”, a menționat Roman Burlaca pentru revista noastră.

Muzica și textul sunt semnate de Carla’s Dreams și Alexandru Cotoi. La scurt timp de la lansare, piesa a reușit să adune peste 300 de mii de vizualizări pe YouTube.

Citește și: „Poveste de Crăciun” un colind emoționat interpretat de Carla’s Dreams, Irina Rimeș și alți artiști celebri din România (Video)

Foto: Captură video

Distribuie articolul: