Vizita recentă la Moscova a trupei Carla's Dreams a avut mari ecouri în presa rusă. Și chiar dacă au subliniat în nenumărate rânduri că solicită solidaritate și respect față de proiect, într-una din zilele trecute, membrii trupei au fost vizați într-un articol difuzat pe un site rusesc de paparazzi. Autorii acelui material au încercat să demascheze identitatea membrilor trupei, gest care pare să nu-i fi influențat nici într-un fel pe băieți. Trupa susține că s-a amuzat chiar pe seama acelei așa-zise investigații.

Tribunele au fost arhipline! Fanii din Chișinău i-au scăldat pe Carla’s Dreams în băi de aplauze

Rugați de mai multe ori să comenteze acest gest, membrii trupei Carla’s Dreams au venit cu o reacție abia în această seară. Scris în limba rusă, mesajul prezintă următorul conținut (trad.):

Cu privire la multitudinea de întrebări care vizează „pe cine din Rusia ne-am supărat”:

În realitate, asta nu corespunde adevărului. Ne-a plăcut mult Moscova, Rusia și TOȚI oamenii cu care am fost fericiți să comunicăm acolo. Încă o dată vă mulțumim pentru găzduirea călduroasă.  

Cu privire la „expertiza online de fizionomie” (sic!) și alte „acțiuni operative”, acestea, desigur, nu puteau să nu ne facă să zâmbim. 

Nu vedem sensul să comentăm asta, ori noi am subliniat de mai multe ori că treaba noastră e alta: să facem muzica ce ne place și poate vă place și vouă. Și gata. Fără „combinații și urmăriri exterioare” – cu referire la asta, adresați-vă în altă parte.

Vă cuprindem!

YOU are Carla’s Dreams!

Amintim că ieri seară, trupa a lansat un nou single cu videoclip:

Diferențele se atrag! Carla’s Dreams le aduce în dar fanilor o nouă piesă cu videoclip: „Imperfect”

Foto: Iacovlev Dima Photographer

Distribuie articolul: