Încercările paparazzilor ruși de a-i deconspira nu i-au depărtat de fani pe băieții din Carla's Dreams. Trupa revine în Rusia, de data asta nu pentru apariții în presă, ci pentru un concert ce anticipează un turneu.

Primul concert anunțat de Carla’s Dreams în Federația Rusă va avea loc pe 10 noiembrie, în clubul „Космонавт” din orașul Sankt Petersburg.

În scurt timp, trupa va merge în primul turneu prin Rusia, Ucraina, Kazahstan și țările baltice, planificând și câteva compoziții noi în limba rusă.

„În această toamnă, mistificarea deceniului și cel mai închis proiect muzical pentru presă și public va veni în Rusia. Ceea ce vor vedea spectatotii și criticii muzicali pe scenă încă rămâne a fi o taină. De când „Sub pielea mea” a ocupat primele locuri în о iTunes Store-ul rusesc și serviciul Яндекс.Музыка, făcând să explodeze și statisticile europene, jurnaliștii încearcă tot mai des să afle numele muzicanților.

Dar membrii proiectului se feresc de viața beau monde-ului și respectă anonimatul deplin: în timpul concertelor îmbracă hanorace și ochelari de soare, ascunzându-și fețele după măști. În același timp, popularitatea proiectului capătă amploare.

Creația Carla’s Dreams combină mai multe stiluri muzicale: hip-hop, jazz, Rock ‘n’ Roll. Băieții își scriu singuri piesele în română, rusă și engleză. Inițial, Carla’s Dreams se preconiza a fi un proiect virtual, fără nicio comunicare cu presa. Apoi a venit necesitatea de a organiza cel puțin un concert”, spun organizatorii ruși.

Muzbilet.ru comercializează biletele de acces la concert contra unui preț de 1500 de ruble rusești.

Foto: Instagram, Iacovlev Dima Photographer

Distribuie articolul: