În ciuda numeroaselor concerte pe care le are incluse pe agendă, trupa Carla's Dreams găsește timp pentru a reveni la origine. Sâmbătă, băieții le-au dat întâlnire studenților din Chișinău, iar una din surprizele serii a fost interpretarea celei mai noi piese din repertoriu, a cărei lansare încă nu s-a produs.

În acest weekend, Carla’s Dreams a evoluat la Chișinău la invitația companiei Acord Travel. Spectacolul live s-a defășurat într-un club privat din Capitală, accesul la eveniment efectuându-se contra plată.

Un moment absolut unic al serii a fost, cu siguranță, prezentarea misterioasei piese, pe care băieții o pregătesc spre lansare. Pentru că nu se știe încă titlul precis al producției, organizatorii au intitulat-o „#Până la sânge”, distribuind imaginile video pe YouTube.

Reieșind din numărul de postări virtuale de după, dar și din timpul concertului, spectacolul de sâmbătă seară va rămâne încă mult timp „sub pielea” tinerilor prezenți. Nouă nu ne rămâne decât să admirăm imaginile și să așteptăm lansarea noii producții, care a devenit hit încă înainte să fie lansată.

#carlasdreams #dulce

A post shared by Sergiu Ciobanu (@seriojelll) on

#carlasdreams ❤

A post shared by Marina Konstantinou (@marina_konstantinou) on

https://www.instagram.com/p/BR0VlKBlfDF/?tagged=carlasdreams

#carlasdreams !!!!!!!!! #eroinamea❤

A post shared by Marina Konstantinou (@marina_konstantinou) on

About last night… #carlas #localsmd #carlasdreams #concert #livemusic #party #music

A post shared by Adriana Mosnoi (@adrianamosnoi) on

Foto: Instagram, captură video

Distribuie articolul: