Dara și Carla’s Dreamss și-au lansat, ieri seara, 16 mai, videoclipul la piesa “Vliublenî”. Susținătorii adunați într-un local din centrul capitalei au audiat muzică live în interpretarea Darei, așteptînd să-l descopere pe misteriosul Carla’s Dreamss, prezent în sală, dar care nu s-a lăsat identificat. La piesă și videoclip s-a muncit 2 luni. „Clipul l-am filmat timp de o săptămînă. A fost cam dificil pentru că am făcut 3 pași concomitent: pregătirea piesei, videoclipul și lansarea”, afirmă Dara.

Videoclipul a fost filmat peste tot în Chișinău. Ala Donțu-producătoarea Darei spune că „Investițiile au fost minimale. Intenția a fost de a crea un videoclip simplu, care pur și simplu să sensibilizeze, astfel ca oamenii să se regăsească în imaginile orașului nostru. Prin acest proiect vrem să promovăm un alt tip de spectacol, cel bazat pe muzică live”. Tinerii interpreți lucrează și alte proiecte în comun.

Organizatorii promit că pe 25 mai, în cadrul primului concert al lui Carla’s Dreams „Sub Glugă Party”, acesta își va dezvălui identitatea și fața. La videoclip au lucrat doi regizori tineri Roman Gațcan și Vlad Secrii sub conducerea producătorului Sergiu Cumatrenco de la „Iubesc Film”.

Vă invităm să ascultaţi piesa mai jos:

Distribuie articolul: