Poartă de doi ani același hanorac, se pictează mereu pe față și a devenit celebru în România datorită Innei – acestea, dar și alte detalii au fost dezvăluite astăzi de presa românească despre interpretul incognito din Basarabia, Carla’s Dreams. Ce alte secrete au aflat cei de la cancan.ro, citiți mai jos.

Au avut multe tentative de a-și dezvălui identitatea, însă au păstrat secretul mereu, făcând din acest truc o chestie de PR. Artiștii de la Carla’s Dreams au continuat să se supună celor două ore de machiaj dinaintea fiecarui spectacol, să spele la final de concert hanoracul și s-o ia de la capăt, cu același hanorac.

carlas

“Ne place muzică și nu ne temem de experimente. Doar machiajul face diferență. Înainte de fiecare apariție publică, machiajul durează în jur de două ore. Solistul a purtat același hanorac doi ani, fără să îl schimbe. Orice haină murdărită de vopsea poate fi spălată, pentru că vopseaua este special destinată pentru acest tip de machiaj. Și da, uneori am simțit nevoia să spunem ‘eu sunt Carla’, din orgoliu uneori, mai des din prostie. Dar acest fel de porniri infantile sunt tot mai rare în ultimul timp”, au declarat membrii Carla’s Dreams pentru sursa citată.

De doi ani de când activează că o trupă, în jurul celor din Carla’s Dreams s-au născut numeroase discuții, unele generând chiar și legende urbane legate de ei și, mai ales de numărul lor. Și asta pentru că nimeni în afară de ei nu știe cu adevărat din câți oameni este format acest proiect. Chiar dacă au colaborat cu nume mari de peste Prut, dar și din industria muzicală din România, aceștia au reușit întotdeauna să își protejeze identitatea.

Distribuie articolul: