Fosta prima doamna a Franței, Carla Bruni a dezvăluit că s-a îndragostit la prima vedere de Nicolas Sarkozy. Ea a recunoscut că a simțit o ușurare după ce soțul ei a plecat de la Palatul Elysee. Aceste dezvăluiri, dar și alte detalii din viața ei personală le-a făcut în cadrul unui interviu pentru CNBC Meets.

Chiar dacă numai este prima doamnă a Franței, Carla Bruni continue să suscite interesul public. În cadrul unui interviu, Carla Bruni a povestit cum a început relația în 2008 cu Nicolas Sarkozy, pe atunci președintele Franței. “A fost dragoste la prima vedere.Am plecat împreună, de la o petrecere, iar peste trei luni ne-am căsătorit”. Întrebată prin ce a atras-o personalitatea lui Nicolas Sarkozy, tată a trei copii din relații anterioare, Carla a raspuns : “Nu știu… inteligența, carisma, modul lui de a vorbi”. În timpul președenției lui Nicolas Sarkozy, Carla Bruni a născut-o în octombrie 2011 pe Giulia, unicul lor copil. Carla mai are un copil, un băiat de 11 de ani din relația cu filosoful, Raphael Enthoven. 
 
“Am simțit o ușurare”, a mărturisit aceasta despre plecarea de la Elysee, atunci când soțul ei a pierdut alegerile în favoarea lui Francois Hollande.”M-am gândit că ar avea un pic de odihnă și va reveni la o viață normală, având mai mult timp pentru copii. Unul dintre copii lui are deja copii, astfel încât soțul meu este și bunic. Așa că acum suntem o familie foarte frumoasă. Trebuie să recunosc că e frumos, tensiunea a trecut și e foarte plăcut”, a conchis fosta prima doamna a Franței. 

Distribuie articolul: