Prin această campanie, Fundația de Binefacere Caritas Moldova și-a propus să îndeplinească cât mai multe visuri ale copiilor din toată țara. Amintiți-vă la ce visați când erați copil și ce simțeați când acest vis era greu de realizat sau poate chiar imposibil pentru familia voastră, sau cât de fericiți erați atunci când visul vostru a fost îndeplinit? Fiecare se poate alătura campaniei pentru a-i putea face fericiți pe copiii din familii nevoiașe, a căror vise sunt mai degrabă necesități. 

Fundația de Binefacere Caritas Moldova, în contextul Zilei Internaționale a Copiilor, din 1 iunie, organizează campania de caritate „Culege Visurile Copilăriei” ediția II. Și în acest an, ambasador al campaniei este interpretul și compozitorul Vali Boghean.

Doriți să aflați ce visează copiii nevoiași, ce îi motivează și cum propun să își schimbe destinul trist?! Vă invităm să citiți visurile colectate din întreaga țară și în perioada 15 mai – 1 iunie puteți contribui chiar dvs. la realizarea unui vis de copil din familii nevoiașe din Republica Moldova.

Cum puteți contribui la realizarea visurilor copiilor?!

  1.  Alegeți visul/visurile pentru care doriți să contribuiți.
  2. Ajutați la realizarea visului prin una dintre metodele menționate mai jos:
  • „Culegeți” visul unui copil din lista publicată mai jos și donează suma necesară pentru realizarea visului ales, iar noi avem grijă ca el să „ajungă” la copil.
  • Donează suma dorită și împreună cu alți donatori contribuiți la realizarea unui vis mai mare (la secțiunea “Mesaj” indicați pentru ce vis este donația dvs.).
  • Procurați bunul visat de copil și îl aduceți la sediul Caritas, str. Gh. Asachi 30/1.​
  • Culege visurile copilăriei

De la o minge și haine sport, la șevalet sau chitară, micuții au vise pe care, dacă punem mână de la mână, le putem îndeplini. Vezi ce-și doresc copiii și donează pe caritas.md.