În luna octombrie, 2013 Planeta actiunii și a pasiunii – Marte, a intrat pe 28 august 2013 în casa relațiilor Vărsătorului, pe care a stimulat-o energic în septembrie și continuă să o stimuleze până pe 15 octombrie 2013. Așadar, în primele două săptămâni, Marte te îndeamnă să te precipiți cu ardoare către celălalt, să preiei inițiativa, să provoci, să cucerești. Berbec. Sugerează-i un weekend liniştit la munte. Propune-i să vă închideţi telefoanele ca să vă puteţi iubi în linişte.

Taur. Sprijină-l cu noul lui program de fitness. Valul nou de energie obţinut la sală îl va face şi mai bun în dormitor!

Gemeni. Vrea să te iubească pasional, dar se teme să nu te pună pe fugă. Asta ţi se va părea cea mai dulce trăsătură a lui.

Rac. N-ai nevoie de pregătiri speciale – tot ce vrea e să se cuibărească în pat cu tine la un film bun.

Leu. Schimbarea sezonului îi trezeşte nostalgia. O plimbare în parc printre frunzele ruginii îi va scoate la iveală latura romantică.

Fecioară. Preocuparea pentru familia lui îi dă un aer responsabil şi e mai afectuos ca niciodată. Arată-i şi tu un pic mai multă dragoste decât în mod obişnuit.

Balanţă. Provoacă-i intelectul propunându-i un documentar fascinant. Discuţia de după vă va conecta şi mai mult.

Scorpion. E un lup singuratic, aşa că dă-i puţin spaţiu… dar nu prea mult! Reaminteşte-i cât de aprinsă e conexiunea voastră în pat.

Trucuri sexuale în funcție de zodie

Săgetător: Prioritatea lui acum e să petreacă timp cu tovarăşii. Plănuieşte o activitate de grup, aşa vor putea participa şi prietenii tăi.

Capricorn. Se comportă ca un lider la muncă, aşa că în dormitor fii tu cea care preia conducerea! Va fi surprins şi înnebunit de atitudinea ta.

Vărsător. Şochează-l cu un SMS erotic pe la prânz, care să-l facă să-şi dorească mai mult. Vei fi în gândurile lui tot restul zilei!

Peşti. E luna revelaţiilor pentru el. Fii receptivă şi ascultă-i ideile.

Veşti cosmice pentru oricine

Pune-ţi toate planurile în mişcare înainte de eclipsa de lună, pe 18 octombrie, şi ia-o mai uşor după ce Mercur intrâ în retrograd pe 21! Evită să semnezi contracte sau să faci achiziţii importante pînă pe data de 10 noiembrie, cînd Mercur iese din retrograd.

Sursa/foto: www.cosmopolitan.ro

Distribuie articolul: