S-ar părea că cele mai puternice zodii sunt Leul, Berbecul sau Taurul, dar nu este nici pe departe așa. Atunci când analizăm forța interioară a unui semn zodiacal, trebuie să analizăm stihia care îl determină. Care sunt cele mai puternice zodii ale celor patru mari stihii, vă spunem mai jos.

Dintre semnele de Aer:

z11

1. Vărsătorul. Este cea mai puternică zodie din această stihie. Deși este un visător și tinde spre idealuri înalte, Vărsătorul poate trece ușor peste greutățile vieții, fără ca să cedeze. Se pot acomoda la toate schimbările vieții și are un moral foarte puternic.

z7

2. Balanța. A doua, cea mai puternică zodie a acestei stihii. Balanțele au obiceiul rău de a-și pierde energia în stânga și-n dreapta, fără ca să-și ducă lucrurile până la capăt. Își pierd ușor entuziasmul și dorința, deci și scopul.

z3

3. Gemenii. Reprezintă cel mai slab semn zodiacal al acestei stihii. Nu se pot concentra asupra unei singure activități și deseori suferă de lipsă de sprijin din partea celor apropiați. Panichează atunci când ajung în greutăți și sunt nevoiți să ceară ajutorul altor oameni.

Dintre semnele de Foc:

z9

1. Săgetătorul. Este cel mai puternic semn din această stihie. Nu se întristează niciodată și tinde să păstreze relația de omenie în orice situație. Își poate controla emoțiile fără ca să cadă pradă provocărilor. Puterea lui stă în optimism și diversitatea punctelor de vedere.

z5

2. Leul. Ciudat, dar este pe locul II. Leul depinde mult de punctele de vedere care îl înconjoară. Leii au mereu nevoie de susținere și de laude. Dacă nu au parte de asta, cedează foarte ușor.

z1

3. Berbecul. Este cel mai slab semn zodiacal al stihiei Focului. Chiar dacă sunt foarte activi și implicați, Berbecii nu-și pot controla emoțiile și sunt prea autoritari. Uneori, procedează incorect și nimeresc în situații dificile.

Dintre semnele de Pământ:

z10

1. Capricornul. Este cel mai puternic semn zodiacal al acestei stihii. Este insistent, determinat și își urmează scopul. Se supără greu, iar dacă întâmpină greutăți, oricum își va urma scopul, chiar și cu pași mici.

z6

2. Fecioara. Deseori inspiră putere, dar nu este capabilă mereu să accepte lumea așa cum este și se conformează cursului apei.

z2

3. Taur. Pare să fie impozant, dar e cel mai slab semn zodiacal al stihiei. Reprezentanții acestei zodii nu iubesc schimbările și vor să trăiască în liniște. Dacă planul le este este compromis, devin neputincioși.

Dintre semnele de Apă:

z12

1. Peștii. Sunt cei mai puternici din această stihie, dar și din întreaga listă de zodii. Deși sunt puțin mai separați de lumea reală, Peștii fac din asta un atu. Pot să rabde, să aștepte și să spere mult timp. O asemenea forță interioară îi ajută să lupte până la capăt și îi face fericiți.

z8

2. Scorpionul. Nu este la fel de puternic ca Peștii. Slăbiciunea sa constă în acumularea de emoții care îl pot distruge din interior și îl pot face tot mai slab și mai slab.

z4

3. Racul. Este cel mai sensibil semn zodiacal al stihiei. Se lasă rănit foarte ușor și are nevoie de susținere. Dacă nu are pe nimeni alături, suferă stări depresive.

Sursa: Cluber

Distribuie articolul: