Hollywood-ul a crescut și lansat în industria cinematografică un șir întreg de branduri personale. Și dacă averea celor mai mari actori este ținută în secret, nu reprezintă o taină și remunerarea anuală a acestora. Mai jos, vedeți o listă cu actrițele care au câștigat cei mai mulți bani din industria cinematografică hollywoodiană în 2014.

Actrița americană Kristen Jaymes Stewart este remunerată anual cu 12 milioane de dolari, de aceea se poziționează pe locul 10, în clasament. Kristen a devenit celebră mai ales după ecranizarea producției „Twilight”. Are 25 de ani și deja a devenit milionară.

foto: desktopbestwallpaper.com

foto: desktopbestwallpaper.com

Contra unui onorariu de 13 milioane de dolari anual este remunerată Natalie Portman. Actrița americană de origine israeliană a luat Oscarul în 2011 pentru cea mai bună actriță într-un rol principal.

foto: wallpaperstock.net

foto: wallpaperstock.net

Pe locul 8, în topul celor mai plătite 10 actrițe de la Hollywood apare Amy Lou Adams. Deși mai este și cântăreață, Amy primește un onorariu anual de 16 milioane de dolari.

foto: celebmafia.com

foto: celebmafia.com

Există și actrițe remunerate cu 17 milioane de dolari în fiecare an. Cea mai relevantă dintre acestea este Scarlett Johansson. Aceasta a lăsat o amprentă serioasă, în cinematografie, după rolul său din filmul „The Horse Whisperer”.

foto: swide.com

foto: swide.com

Actrița care își suplinește anual conturile cu 18 milioane de dolari este chiar Cameron Diaz. Deși a activat și în calitate de model, Cameron s-a făcut remarcată în două roluri importante de film. Vorbim despre The Mask și Îngerii lui Charlie.

foto: community.us.playstation.com

foto: community.us.playstation.com

Tot 18 milioane de dolari anual primește și actrița Angelina Jolie. Deși s-a făcut remarcată în cinematografie încă de la o vârstă fragedă, încă anul trecut vedeta povestea despre faptul că se simte mai bine în pielea de regizor, adică mai degrabă în spatele camerelor de filmat, decât în lumina reflectoarelor. S-ar putea să nu mai joace în roluri de film?

foto: movieguide.org

foto: movieguide.org

Angelina Jolie este devansată, în acest clasament, de actrița Gwyneth Paltrow. Vedeta de 42 de ani a luat Oscarul pentru „Cea mai bună actriță” în 1999.

foto: norwaytoday.info

foto: norwaytoday.info

Rivala Angelinei Jolie – Jennifer Aniston, reușește să adune anual o sumă de 31 de milioane de dolari doar din rolurile de film pe care încă le mai joacă.

foto: pixgood.com

foto: pixgood.com

Și mai mulți bani decât Aniston primește actrița Jennifer Lawrence. Actrița hollywoodiană câștigă în fiecare an peste 34 de milioane de dolari.

foto: bgr.com

foto: bgr.com

Cei mai mulți bani, se pare, sunt câștigați de nimeni alta decât Sandra Bullock. Actrița de 50 de ani a fost nominalizată, recent, de către revista People, drept „Cea mai frumoasă femeie a anului”. Sandra câștigă în fiecare an peste 51 de milioane de dolari.

foto: thesparkng.com

foto: thesparkng.com

Distribuie articolul: