Până acum se părea că între șervețelul umed și demachiantul obișnuit nu mai există nimic. Ei bine, s-a inventat mănușa demachiantă. Iată primele concluzii după folosirea ei, exprimate de o bloggeriță acre a utilizat-o pe propia față.

Mănușa demachiantă este o versiune nouă a unui șervețel demachiant, pe care-l foloseau femeile decadei trecute. Este comodă și, cel mai important, reutilizabilă. Afară de șervețelul umed și demachiantul clasic, femeile se mai scot produsele aplicate pe față cu apă caldă și o picătură de șampon, fiindcă se curăță foarte ușor orice tip de machiaj. Mănușa demachiantă nu folosește nici un fel de alt produs adițional, afară de faptul că este bine îmbibată cu apă și scursă.

  1. Este la fel de efectivă ca și pe video. Se înmoaie bine cu apă caldă și scoate de pe față orice fel de machiaj.
  2. Are cel mai plăcut efect de scrubbing ever. Exfoliază delicat, microfibra e moale, dar curăță cu siguranță. Nu rămâi cu efect abraziv după folosire.
  3. Stimulează circulația sangvină. După spălare, observi că pielea devine radiantă, de un roz ușor sesizabil, pielea e foarte plăcută la atingere.
  4. Nu ai senzație de a fi nevoită să-ți mai speli încă o dată fața, după ce ai folosit-o. Pielea nu rămâne nici grasă, nici uscată, nu te strânge, nu te irită.
  5. E cel mai bun produs de demachiere pentru persoanele cu piele alergică, acneică sau pur și simplu subțire și sensibilă.
  6. Se curăță în cel mai ușor mod posibil, cu apă caldă și săpun. Cel mai simplu săpun. Dacă credeți că urmele de rimel oricum nu se vor lua – greșit. Se curăță integral, se atârnă undeva la uscat, de reșou eventual, și rămâne la fel.
  7. Unicul dezavantaj este că demachierea durează cu jumătate de minut mai mult.

Sursa: Enerdjaizer.blogspot.com

Distribuie articolul: