Mariajele de la Hollywood sunt cunoscute pentru faptul că se oficiază cu fast, dar se destramă foarte repede. Nu este și cazul lui Denzel Washington și al soției sale, Pauletta, care sunt căsătoriți de mai bine de trei decenii.

Sunt căsătoriți de 34 de ani, timp în care au reușit să rămână unul lângă celălalt necondiționat și să își construiască o familie împreună, scrie sursa citată.

Denzel și Pauletta Washington s-au căsătorit pe 25 iunie 1983, dar erau deja împreună din 1977.  S-au cunoscut în perioada în care actorul filma pentru primul său rol de televiziune, în „Wilma”, unde și Pauletta fusese distribuită într-un rol. Astăzi, cei doi au împreună patru copii: John David (32 de ani), Katia (29 de ani) și gemenii Olivia și Malcom (26 de ani).

Acum în vârstă de 66 de ani, celebrul actor a declarat într-un interviu: „Oamenii care spun că au știut de la început că partenerii lor erau cei potriviți mint! Căsnicia este un maraton, nu un sprint”.

Denzel Washington attends the 23rd Annual Screen Actors Guild Awards held at the Shrine Auditorium in Los Angeles, CA, USA, on January 29, 2017. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM

Denzel Washington attends the 23rd Annual Screen Actors Guild Awards held at the Shrine Auditorium in Los Angeles, CA, USA, on January 29, 2017. Photo by Lionel Hahn/ABACAPRESS.COM

Starul a mai mărturisit că faptul că este deseori plecat pentru filmări i-a ajutat, pe el și pe soția lui, să își mențină mariajul fericit. „Hollywood are o reputație proastă. E doar un loc cu niște amprente în ciment. Eu nu trăiesc acolo, eu trăiesc în Los Angeles. Dar probabil că ne-a ajutat în căsnicie faptul că suntem despărțiți multă vreme”.

La rândul ei, Pauletta (62) a spus despre Denzel că: El are și știe că are stabilitate în mine, ca soție. Asta îi dă putere, indiferent de cum decide să o folosească. Nu pot decide eu asta, dar știu că pentru el reprezintă o bună platformă, de pe care poate zbura”.