Cei care au savurat ultimele postări de pe pickthebrain.com au rămas, probabil, destul de impresionați de clasamentul realizat de neamțul Wilfried Lehmkuhler. În acest clasament al orașelor lumii în care visele devin reale mult mai ușor, capitala Republicii Moldova se poziționează chiar pe primul loc! Ce avantaje posedă Chișinăul văzut din exterior, vedeți mai jos. 

„Recunoașteți că v-ați întrebat de mai multe ori: există o viață mai bună în altă parte? Te miști în fiecare zi, dar banii pe care îi câștigi, îți ajung cu greu de la o lună la cealaltă. Vei fi capabil să-ți începi propria afacere, să-ți trimiți copiii la facultate sau să trăiești o viață pe care ți-ai dorit-o mereu? Există un mod mai inteligent de a face lucrurile? Există un mod de a cheltui mai puțin pentru trai o pentru o mai bună calitate a vieții? Orașul tău este prea scump? Poate cauți și un loc cu criminalitate și poluare redusă, un loc în care să te bucuri de viață. Să vedem dacă aceste locuri există cu adevărat”, declară Wilfried Lehmkuhler, în materialul pe care l-a publicat pe pickthebrain.com

N-o să vă vină să credeți, dar în fruntea topului celor 10 orașe în care visele devin realitate, după cum afirmă Wilfried Lehmkuhler, se află chiar orașul Chișinău:

10. Alicante, Spania

9. Mendoza, Argentina

8. Bali, Indonesia

7.  Chiang Mai, Thailanda

6. Corozal, Belize

5.  Puerto Vallarta, Mexico

4. Ojen, Spania

3. Praga, Cehia

2. București, România

1. Chișinău, Republica Moldova!

Cum este descris Chișinăul? Ca și: „Cel mai accesibil oraș din Europa, actualmente – un oraș în curs de dezvoltare. Posedă un Teatru de Operă și Balet, trei muzee naționale, 33 de universități, centre comerciale de mari dimensiuni, precum și o viață de noapte foarte activă. 

La fel ca în majoritatea orașelor europene, străzile din Chișinău sunt pline de oameni prietenoși, bine îmbrăcați, cu multe mașini de lux. Wi-Fi ezistă peste tot și este gratuit. Vă puteți crea foarte ușor o afacere online și puteți savura un peisaj frumos în Parcul Central. 

Chiria unui apartament cu un dormitor, în centrul orașului: 270$/ lună

Transportul public: 6$/lună

O cină la un restaurant cu prețuri medii: 22$

Vinul de bună calitate, găsit la un supermarket: 5$

0,5 litri de bere excelentă: 0,8$

Deci, ce părere aveți? Mai este orașul vostru un loc inteligent pentru a vă duce traiul? Nu a venit timpul să vă mutați într-un oraș în care visele pot deveni realitate, într-un oraș în care veți putea câștiga destui bani, pentru a-i putea investi în pasiunile și viitorul vostru? Nu ezitați, alegeți un oraș din această listă și începeți să lucrați la vise”, spune autorul, pe final de material.  

Foto: Ellene Mocrii

Citește și:

10 motive ca să iubești Chișinăul dimineața! FOTO

Distribuie articolul: