În această vară, cântăreața MakSim, în vârstă de 38 de ani, s-a confruntat cu probleme majore de sănătate. A fost internată în spital, diagnosticată fiind cu pneumonie cu leziuni pulmonare severe. Deși rezultatul la testul COVID-19 era negativ, starea ei de sănătate a început să se deterioreze rapid și, în câteva zile, medicii au introdus-o în comă artificială. Acum, vedeta își revine încetul cu încetul.

MakSim, deja este activă și pe rețelele de socializare, unde a publicat recent fotografii cu fiicele sale, Sasha, în vârstă de 12 ani, și Masha, în vârstă de șase ani. Acum, cântăreața petrece mult timp cu copiii și se reabilitează.

Vedeta a slăbit în mod vizibil. Într-un interviu cu Ksenia Sobchak, ea a spus că greutatea ei este acum de 43-44 de kilograme. Dar își recâștigă, treptat, forma anterioară.

Cântăreața a petrecut două luni în spital. A fost la un pas de moarte de mai multe ori – de două ori inima i s-a oprit, a existat șoc septic și sângerare.

Medicii Marinei Abrosimova (numele real al cântăreței), spun că procesul de reabilitare va dura aproximativ un an. Și că acum cântăreața, care a învățat literalmente să meargă, face deja exerciții fizice ușoare și demonstrează progrese notabile.

Nu se știe când vedeta va reveni la activitatea profesională, și, în general, dacă se va întoarce. Dar, se observă că acum se simte calmă și un are un sentiment incredibil de recunoștință față de medicii care i-au salvat viața. „În primul rând, aș vrea să fiu în contact cu recunoștința. Mulțumită medicilor geniali, uimitori, oameni care erau atât de îngrijorați. Doar cu acest sprijin, m-am ridicat în picioare”, a spus vedeta.

Sursa: spletnik.ru 
Foto: instagram/Maksim

Distribuie articolul: