Interpreta rusă Marina Maksimova, alias MakSim, a devenit mamă pentru a doua oară în dimineața zilei de astăzi! Interpreta de 31 de ani a născut o fetiță de 3600 de grame, perfect sănătoasă. Potrivit presei ruse, atât primul copil al vedetei, cât și iubitul proaspetei mămici – businessman-ul rus Anton Petrov, așteaptă cu nerăbdare ca cele două „fete” să se întoarcă acasă cât mai grabnic.

Deocamdată, numele micuței este ținut în taină, însă cel mai important lucru este că atât ea, cât și mama, se simt foarte bine.

De notat, însă, că MakSim încă nu a recunoscut oficial că tatăl celui de-al doilea copil este omul de afaceri Anton Petrov, care este cu un an mai tânăr decât ea. Anume el, însă, a fost surprins în compania vedetei în ultimele luni.

MakSim l-a cunoscut pe businessman-ul din Sankt Peterburg acum un an, la o petrecere corporativă la care interpreta a fost invitată să cânte.

Prima fetiță a vedetei – micuța Aleksandra, de 5 ani, a fost foarte grijulie cu Marina pe parcursul întregii sarcini și i-a fost aproape de fiecare dată.

În interviurile precedente, interpreta afirma că nu are de gând în niciun fel să apeleze la serviciile unei bone, pentru că intenționează să-și crească singură și al doilea copil.

Chiar dacă a născut astăzi, pe 29 octombrie, vedeta urmează să apară pe covorul roșu de la Palatul Kremlinului chiar la data de 19 noiembrie, atunci când va avea loc decernarea premiilor Musicbox, la care speră să obțină premiul pentru „Cea mai bună interpretă”.

Prima fetiță a cântăreței MakSim s-a născut la 8 martie 2009. Peste doi ani, însă, interpreta a divorțat de tatăl copilului – Aleksei Lugovțev. Nașterea precedentă a interpretei a durat tocmai 19 ore.

Acum câteva ore, MakSim le-a mulțumit, pe Twitter, tuturor fanilor care i-au trimis gânduri bune. Interpreta a dat de înțeles că trăiește secunde de neuitat.

Foto: heat.ru

Distribuie articolul: