Câștigătoarea din 2012 a concursului Eurovision Song Contest și cea care a adus concursul muzical în Suedia, este o fire extrem de temperamentală, chiar dacă nu dă pe față acest lucru. De când a câștigat Eurovisionul, Loreen s-a transformat într-un alt om: are piercing în nas, și-a făcut un tatuaj nou și oferă doar showuri muzicale selecte. Un reporter rus, angajat la portalul super.ru alias heat.ru a solicitat opinia Loreen-ei cu privire la Federația Rusă, viața personlă a interpretei și exteriorul său.

Pentru că a fost intervievată de un reporter rus, Loreen a fost întrebată despre ce crede ea cu privire la situația economică dificilă în care se află acum Federația Rusă. La aceasta, cântăreața a răspuns: „Am mulți fani în Rusia. E foarte trist că țara voastră trece prin astfel de „cutremure”, mă îngrijorează și problemele legate de homosexualitate în această țară. Nu pot să nu menționez acest lucru.

Sigur că Putin este un dictator, dar vreau să menționez că posedă o personalitate foarte puternică, dotată cu multă forță. Este așa cum este: un politician foarte expresiv. Nu pot nega asta”, a declarat Loreen. 

În ceea ce privește viața sa personală, Loreen a recunoscut: „Pot declara că momentan, sunt îndrăgostită doar de muzica și viața mea. Nu sunt îndrăgostită de un bărbat și nici de o femeie. Este foarte greu să întreții o relație în condiția ritmului meu de viață. Lucrez foarte mult. Pur și simplu nu am timp pentru asta.”

Spre deosebire de alți învingători ai Eurovisionului, care, imediat după ce câștigă, lansează piese noi și merg neîncetat în turnee, Loreen poate fi văzută mai rar. Despre acest lucru, cântăreața a declarat: „Pentru mine, contează mai mult calitatea decât cantitatea. Lucrez foarte mult asupra pieselor noi și albumului nou, care va fi lansat anul viitor. Chiar dacă fac asta mai rar, îmi place să fac lucruri calitative. Strategia mea este că dacă lansez o piesă sau un album, lansez un produs calitativ. Nu regret când investesc timp în asta.

Am mulți admiratori, care s-au îndrăgostit de mine după piesa Euphoria. Pe noul meu album vor fi piese nu doar în acest stil. Piesele vor conține mai multă agresiune. În acești doi ani, de când am câștigat Eurovisionul, m-am schimbat foarte mult și am întâlnit oameni diferiți. Noul meu album va fi plin de impresiile pe care le-am adunat.”

„Cred că oamenii au văzut, până în prezent, doar sufletul meu. Ați văzut doar partea luminoasă a medaliei, dar există și cea întunecată. Am fost mereu un om foarte temperamental. M-am gândit și la tunsoare totală a părului. De ce nu? Dacă-i asculți pe alții, poți să-ți ieși din minți. Atunci când aveam breton lung, oamenii îmi spuneau că nu-mi văd ochii!”, a mai adăugat Loreen.

Foto: Super.ru

Distribuie articolul: