Nu mai e de mult timp o noutate că solista trupei A'Studio, pe lângă muzică, mai este preocupată și de creația vestimentară. Zilele trecute, Keti Topuria și-a lansat o nouă colecție de haine la Moscova. Printre oaspeți s-a numărat și micuța Olivia - fetița ei, care, până nu demult, era ferită de ochii curioșilor.

my dream team ❤️ #ketioneSS17 @_ketione_

A post shared by Keti Topuria (@keti_one_official) on

Keti Topuria și-a așteptat cei mai apropiați prieteni duminică, la un hotel din Moscova, unde avea să prezinte publicului noua colecție vestimentară a brandului care îi poartă numele din 2014 – KETIone.

@_ketione_ SS17

A post shared by Keti Topuria (@keti_one_official) on

Mai multe nume sonore din showbizul rusesc au fost invitate să admire, din sală, articolele incluse în colecția Primăvară-Vară 2017.

Artista nu a sosit la eveniment de una singură, având-o alături pe fiica Olivia, care a atras atenția mai mult decât modelele propriu-zise. Până nu demult, vedeta ezita să arate chipul fetiței, nemaivorbind de posibilitatea de a o afișa la evenimente publice. „Li”  – șa o alintă mama pe micuța Olivia, care a venit pe lume în orașul american Los Angeles.

k1

Pe finalul fashion show-ului, Olivia a ieșit pe podium în brațele mamei.

5122016topuria_6 5122016topuria_27

Foto: Instagram