Susana Jamaladinova, alias Jamala, este o adevărată exponentă a istoriei și tradițiilor ucrainești. Cântăreața de 32 de ani a avut o prestație inegalabilă în Suedia inclusiv grație ținutelor tradiționale create pentru ea de către designerul ucrainean Vita Kin.

Jamala este îndrăgostită de felul în care Vita Kin abordează vyshivanka – cămașa națională ucrainească distinsă prin broderii specifice diferitor zone ale țării. Încă din trecut acest articol vestimentar era considerat ca fiind talisman menit nu doar să alunge spiritele rele, ci și să aducă cu sine o poveste.

Winner!!! 🎉🏆❤️ #eurovision2016 #vitakin #jamala Героям Слава!!!

A photo posted by Vita Kin (@vyshyvanka_by_vitakin) on

Vita Kin este designerul ucrainean care promovează vyshyvanka în întreaga lume. Tânăra și-a prezentat creațiile pe paginile unor astfel de publicații ca Vogue Magazine ori Harper’s Bazaar și în cadrul unor astfel de evenimente de modă ca Paris Fashion Week 2015.

jamala

După ce și-a ales în calitate de modele celebrități ca Anna Dello Russo, Miroslava Duma sau Leandra Medine, Vita Kin a abordat și candidatura Jamalei. Reperezentanta Ucrainei la ESC 2016 a purtat cu plăcere creații ale designerului mai întâi pentru filmarea postcard-ului.

Jamala a luat și în bagajul său de călătorie câteva creații marca Vita Kin:

La întoarcerea în Ucraina, tânăra a purtat o tunică brodată de același designer:

❤️❤️❤️ #jamala1944 #eurovision #jamala #cometogether #eurovisiontv @vyshyvanka_by_vitakin

A photo posted by Jamala (@jamalajaaa) on

Foto: Instagram, Facebook, captură video

Distribuie articolul: