La ai săi 30 de ani, cântăreața rusă Natalia Yonova, alias Gluk'oZa, rămâne a fi una dintre cele mai senzuale prezențe din showbizul rusesc. După ce a adus pe lume două fetițe, a dat jos 10 kilograme prin corecții alimentare și exerciții fizice. Ce antrenament o ajută să obțină un posterior bine lucrat, vedeți mai jos.

Natalia le-a împărtășit fanelor sale virtuale un fragment din antrenamentul zilnic pe care îl execută pentru zona coapselor și a feselor, bazat în special pe genuflexiuni și repetiție.

Important este că pentru un astfel de antrenament, artista nu are nevoie de instrumentar specializat, la fel cum se întâmplă cu yoga sau pilatesul.

🍑❤️ #ПодготовкаКGQ #НаСпорте #глюкоза #glukoza

A post shared by ГЛЮКОЗА (@chistyakova_ionova) on

Vedeta a împărtășit anterior și alte câteva reguli care au ajutat-o să dea jos 10 kilograme:

„Mi-am conceput de mult timp un sistem alimentar, mănânc de 6 ori pe zi, în porții mici, mă străduiesc să consum mai puțină pâine. La gustări, consum morcovi, castraveți proaspeți, mere sau nuci. În dieta mea sunt incluse doar produse preparate la aburi: pârjoale, pește, legume și fructe de mare. În ultima vreme, consum foarte puține dulciuri, pentru că am un nivel sporit de glucoză în sânge, dar nu mi-e foarte simplu, pentru că ador dulciurile. Nu consum cina mai târziu de ora 21.00. Cu astfel de restricții simple reușesc să-mi mențin greutatea de 49 kg.”

#опачкисъемочки #танцуйроссия

A post shared by ГЛЮКОЗА (@chistyakova_ionova) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: