Dragostea este omniprezentă la concertele cântăreței americane Beyoncé! Aflată în plin turneu mondial cu seria de concerte „Formation”, artista a pus umărul la o cerere în căsătorie desfășurată în ochii a mii de spectatori!

Inedita cerere în căsătorie a avut loc în acest weekend, la Saint Louis, SUA, protagoniștii acesteia fiind coregraful John Silver și Ashley Everett – căpitanul dansatorilor din trupa cântăreței. Pentru că sunt doi oameni pe care îi cunoaște foarte bine, artista a acceptat din prima acest prilej.

Vedeta interpeta piesa „Single Ladies” atunci când John i-a luat microfonul din mâini și a făcut gestul emoționant. Dansatoarea nu a intuit nicio secundă ce avea să urmeze chiar pe scena concertului.

Atunci când tânărul a îngenuncheat, intenția a fost clară, iar Ashley și-a acoperit fața cu mâinile, fiind cuprinsă de zâmbet și lacrimi în același timp. Răspunsul pozitiv al tinerei a fost scăldat în băi de aplauze, iar momentul a fost filmat, împânzind în scurt timp rețeaua Instagram.

💍❤️🙏🏽

A video posted by Ashley Everett (@ashleycmeverett) on

Foto: Instagram, Twitter/@BeyonceFamily

Distribuie articolul: