Andreea Bălan a suferit, luni, un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, iar unul dintre medicii de la clinica privată unde este internată a declarat, marţi dimineaţă, că, în prezent, aceasta „este stabilă şi supravegheată”.

Cântăreața a devenit mamă pentru a doua oară pe 4 martie, zi în care a adus-o pe lume pe Clara Maria. Imediat după naștere, au apărut zvonuri precum că artista ar fi întâmpinat probleme în timpul celei de-a doua naşteri, iar seara acestea au fost confirmate, chiar de partenerul de viață al Andreei.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment ea este stabilă. Fetiţa noastră, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Mulţumim întregii echipe medicale Sanador pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei”, a comunicat George Burcea, potrivit mediafax.ro.

Potrivit unui reprezentat a instituției medicale, în acest moment, atât pacienta, cât și starea ei de sănătate s-a ameliorat în timpul nopţii. În acest moment, artista este într-o stare stabilă. Aceasta a putut fi vizitată de familie şi a discutat cu ei, însă va fi în continuare monitorizată de echipa medicală, pntru că, evident riscurile pot exista.

„Incidentul care s-a petrecut, din punctul de vedere al operaţiei de cezariană, e unul foarte rar, extrem de rar, e unul la câteva zeci de mii de cazuri care se întâmplă”, a mai declarat reprezentatul instituției medicale.

Precizăm că pentru Andreea Bălan şi George Burcea, Clara Maria este cea de-a doua fetiţă. Cei doi au devenit părinţi pentru prima dată în octombrie 2016, când s-a născut Ella Maya.