Artiștii au, de multe ori, pasiuni ascunse, de care știu doar ei și care îi fac să se simtă bine și în largul lor. Broderia în goblen este un lucru foarte migălos, care necesită multă dibăcie și concentrare. Interpreta despre care vorbim în cele ce urmează, posedă aceste calități. Mai mult, ea spună că lucrul manual o calmează. Cornelia Ștefăneț a postat recent pe contul său de Facebook pozele a două lucrări în goblen, recente, pe care tânăra artistă le-a făcut cu mâna ei în timpul liber și mai mult noaptea. Cornelia  a declarat pentru revista noastră: „Este o pasiune de-a mea mai veche, care mă calmează foarte mult și îmi face bine sufletește, după o zi încărcată cu diverse evenimente. Am început mai aprofundat să studiez și să practic de vreun an încoace, atunci când mi-am procurat broderia “perechea îndrăgostită.”

Experiența acumulată și realizările sale le împarte cu mama ei, care are aceeași pasiune. “Ne lăudăm care a reușit să brodeze mai mult”, spune Cornelia. Interpreta declară că se întâmplă să și cânte în timp ce brodează, asta o liniștește și mai mult. “Astea 2 broderii sunt cele mai importante, mai am câteva, dar sunt mici. În acestea două mari, am depus tot sufletul, concentrația și multe nopți nedormite, dar se merită. Acum sunt deja la jumatăte de o altă broderie, foarte frumoasă… sper să-mi iasă bine”, ne-a mărturisit mulțumită artista.
 

Fostă solistă în Formația Millenium, Cornelia Chise (20 ani) s-a căsătorit în septembrie 2011 cu vioristul Marcel Ștefăneț (38 ani) și formează de atunci un cuplu și în scenă, și în viață. Ultima realizare muzicală a Corneliei și a lui Marcel este videoclipul piesei “Endless Love”.
Vezi aici clipul și detalii de la lansare.

Sursa Foto: Personale, facebook.com