Crețoasa care va încânta publicul de la Eurovision cu flautul său, vine din Slovenia. Se numește Tinkara Kovač, iar piesa pe care o va interpreta în semifinala din 8 mai, este intitulată ”Spet / Round And Round”.

Pe lângă faptul că este compozitoare, Tinkara este flautistă profesionistă și a înregistrat deja două albume cu produse proprii.

Pentru Tinkara Kovač, fiecare zi înseamnă magie în care poate să vrăjească pe cineva cu talentul său de flautistă. A deprins iubirea pentru acest instrument odată ce devenise fana instrumentalistului britanic Ian Anderson.

Curiozitățile nu se termină aici: Tinkara mărturisește că este mama a două fetițe minunate, alături de care, însă, îi vine greu să-și petreacă timpul din cauza concertelor.

În cei 15 ani de carieră muzicală de excepție, Tinkara Kovač a evoluat în peste 800 de concerte în toată lumea.

La începutul anului trecut, excentrica Tinkara s-a implicat într-un proiect deosebit, cu numele ”Cântece de leagăn”, în care cânta adevărate povești muzicale de adormit copiii.

Piesa pe care o va interpreta flautista pe scena Eurovisionului care va avea loc la Copenhaga, se numește ”Spet / Round And Round” și a fost scrisă de celebrul compozitor sloven Raay, nominalizat și laureat al mai multor premii internaționale de muzică.

Deși venim dintr-o țară mică, cu doar 2 milioane de oameni, avem o inimă mare și o vom dărui tuturor fanilor de la Eurovision. Piesa noastră conține un mesaj puternic și va atrage atenția publicului cu siguranță” mărturisește Tinkara, cu referire la experiența pe care o așteaptă la începutul lunii mai, pe scena concursului din Danemarca.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: