Doi tineri din Filipine, Aldrich Lloyd Talonding și James Walter Bucong, au făcut un duet voce-chitară și impresionează prin interpretări inedite ale unor piese cunoscute sau adaptate. Aldrich are o voce care a lăsat cu gura căscată multă audiență, ajungând și la show-uri tv de prestigiu. Ascultați-i interpretând o piesă despre Isus. 

Clipurile lor au fost vizualizate de milioane de oameni, copii fiind acuzaţi chiar de playback datorită acurateţii vocii. Aldrich Lloyd Talonding are doar 14 ani, însă talentul său este cunoscut în toată lumea, reuşind să uimească internauţii cu vocea incredibilă cu care a fost înzestrat. Mai mult, el este acompaniat de James Walter Bucong, un chitarist la fel de iscusit.

Cei doi au devenit vedete pe internet după ce au început să se filmeze în timp ce cântă diferite melodii. Mai mult, ei au fost acuzaţi de playback datorită acurateţii vocii lui Aldrich. Tinerii din Filipine, originari din oraşul General Santos, postează frecvent cântece pe internet, majoritatea devenind în scurt timp virale cum este şi cazul melodiei de mai jos, un cover al melodiei Rooftops cântată de trupa Jesus Culture.

Sursa: RomâniaTV.net

Distribuie articolul: