Plecarea trupei Carla's Dreams la Moscova s-a dovedit a fi deloc plictsitoare pentru solistul trupei, dar și alți doi membri români ai proiectului muzical. În Rusia i-a așteptat participarea la o mulțime de interviuri și apariții televizate. În cadrul unui interviu pentru Starhit.ru, solistul a vorbit despre identitatea ascunsă a membrilor, mai concret despre „când” va fi aceasta deconspirată.

„Ca să rămânem incognito, totul se decide prin logistică. Există două hoteluri și un apartament închiriat, unde se realizează machiajul. Toate intrările și ieșirile sunt bine gândite și nu sunt vizibile. În Rusia, riscurile sunt minime, încă nu ne cunoaște nimeni.

Suntem incognito deja de mai bine de 4 ani, timp în care am lansat 4 albumuri, însă nu tindem să spunem cine suntem. Sperăm că atât publicul rus, cât și presa rusă ne vor înțelege. Pur și simplu, așa ne este mai confortabil să lucrăm. În România și RM deja au fost lansate zvonuri despre cine ar fi, de fapt, sub măștile Carla’s Dreams. Am rămas impresionați că publicul protestează contra unor astfel de noutăți și nu vrea să afle cine suntem. Sperăm că și în Rusia va fi la fel. Cel puțin noi ne vom strădui să fie așa. Totuși, înțeleg că cei care își vor dori foarte mult, vor afla. E problematic, dar se poate afla.

Ne-am gândit la ce-ar fi când se va întâmpla acest lucru. Avem și anumite idei, dar nu vom vorbi despre acest Plan B.

Despre noi, puteți ști doar că unii dintre noi educă deja copii, unii au deja și familii. Vârsta medie a membrilor e de cca 25 de ani. Desigur, părinții noștri poate că și-ar dori să spună despre ceea ce facem noi. Dacă așa am decis, înseamnă că așa ne este comod. Nu încurcăm nimănui”, spune solistul, în interviul pentru Starhit.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: