Acum rar se întâmplă ca un bărbat să te întrebe: vrei să fii iubita mea? Acum te invită la un ceai sau la un pahar cu vin alb. Printre vorbe îți strecoară o privire languroasă sau îți cuprinde picioarele în ale lui, pe sub masă. În loc de rămas bun îți pune un sărut ușor pe frunte, apoi coboară spre buze. Te îmbrățișează și îți spune, fără cuvinte, să nu pleci. Te duce în brațe până la scara de la casa lui. În lift vă sărutați și nici nu observi măcar la ce etaj stă, dar ce mai contează?

Îți povestește chestii banale, în timp ce tu te întinzi pe covor, apoi te faci ghem și începi să te alinți ca o pisică. Îți sărută părul și te ia în brațe. Te aruncă în pat, iar în timp ce îți face masaj, hainele tale sunt aruncate pe jos. Te pierzi printre cerșafuri și simți cum limba lui umedă îți incită și mai mult fierbințeala dintre coapse. Te posedă, iar tu nu înțelegi dacă el vibrează în tine sau visezi? Îți spune că te place foarte mult.

Vrei să-l întrebi ceva, dar îți spune să taci. Îți mai spune că lucrurile evoluează încet.
Se face dimineață și vă spuneți “la revedere”. Iar tu câteva zile rămâi cu senzația că el mai este încă în tine.

Apoi vorbiți ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Încerci să-i strecori un “și ce facem mai departe?”, dar, în aceeași manieră, îți dă de înțeles să nu te grăbești. Confuză… Și în timp ce te mângâie îți spune că are alte priorități. Dar atingerea lui te ustură. E ca și cum cineva ți-ar fi jupuit pielea și încearcă să te îmbrățișeze peste carnea vie.

Te întrebi dacă, în timp ce te-a pătruns, te-a vrut anume pe tine sau atunci i-ar fi convenit oricare altă femeie?