Îţi doreşti să faci un bine ţie şi altora. Acum ai ocazia unică, cumpărând o tabletă sau oricare alt gadget să ajuţi o familie nevoiaşă. Suntem conştienţi că nu putem ajuta toate persoanele care au nevoie de un calculator, dar putem începe cu trei familii care au copii extraordinari.

Magazinul  “UPGRADE” împreună cu PentruEA.md lansează campania cu prilejul sărbătorilor de iarnă “Fii Tu Moş Crăciun Anul Acesta”. Am selectat trei familii, care au mare nevoie de ajutorul nostru, care îşi doresc ca şi copii lor să poată utiliza calculatorul, investiţie prea mare pentru ei.

3 familii

Familia Beregoi (mama singură – Maria Beregoi) din or. Hînceşti. Este o familie cu 6 copii. Nu au calculator şi nici nu au avut, dar cu siguranţă au mare nevoie de el, în special pentru copiii care merg la şcoală.

Familia Nistreanu din or. Chişinău au 2 copii care învaţă foarte bine. Fiica mai mare învaţă la colegiul de informatică şi are nevoie cu siguranţă de un calculator dotat, care ar ajuta-o sa-şi îmbunătăţească calităţile. Unica întreţinătoare a familiei este mama, dar care are  un salariu mic, iar tatăl este o persoană cu nevoi speciale. Trăiesc într-o casă foarte mică, practic -o cameră, unde mănîncă, dorm şi tot acolo copii îşi fac temele.

Familia Poiată (mama singură – Lilia Poiată) din or. Chişinău. Au 4 copii – toţi sunt elevi. Trăiesc împreună cu bunica într-un apartament cu o cameră. Nu au vut niciodată gadgeturi, prioritar fiind necesităţile zilnice. Dar şi-ar dori mult un calculator.

Cum îi putem ajuta? prin a face cumpărături pentru proprii copii. O parte din valoarea fiecărei cumpărături făcute la magazinului de tehnică digitală “UPGRADE” de pe strada Ismail 9 (intersecţie cu str.Bucureşti), Chişinău,  va fi donată, în echivalentul unui calculator pentru fiecare din cele trei familii vulnerabile din oraşul Chişinău şi Hînceşti.  

Fie ca donaţia noastră să le facă viaţa mai luminoasă, dăruindu-le bunuri pe care nu şi le pot permite.

Campania demarează astăzi, 3 decembrie şi se va desfăşura până când se vor colecta fonduri pentru calculatoarele celor 3 familii. 

Fii tu Moş Crăciun anul acesta, pentru copii tăi şi cei care au nevoie de ajutorul tău!

Îţi mulţumim.

Distribuie articolul: