Cameron Diaz rareori dezvăluie detalii despre ralația sa cu soțul ei, Benji Madden. Recent, însă, actrița a decis să își declare public dragostea pe care o simte pentru partenerul ei.

Actrița a publicat pe contul său de Instagram un mesaj plin de dragoste și tandrețe cu ocazia lansării noului album al lui Benji și trupei acestuia Good Charlotte.

diaz170716-11„Unul dintre lucrurile preferate în mariajul nostru este că pot fi atât de mândră de soțul meu. Mă face să mă mândresc în fiecare zi. Într-o zi mă mândresc de faptul cât de poate fi el de generos, în altă zi – de blândețea și grija sa sau de modul în care protejează cu înverșunare oamenii pe care îi iubește. Dar, astăzi, mai presus de toate, sunt mândră de talentul său. Astăzi, trupa sa Good Charlotte a lansat primul album în 6 ani – Youth Authority. Ceea ce mă face și mai mândră este faptul că el și-a lansat propriul libel independent MDDN… Și este al naibii de cool…  Albumul este atât de plin de iubire, speranță și adevăr . Îmi doresc ca toată lumea  să-și exprime visele, temerile, speranțele și durerea prin muzică. Baby, m-ai impresionat…
Felicitări!”

După ce au citit mesajul impresionant, abonații lui Cameron și-au exprimat speranța și dorința ca actrița să revină cât mai repede în cinematografie. Ultimul film în care a jucat aceasta a fost în 2014, cu puțin înainte de nunta ei cu Madden. Potrivit prietenilor apropiați, Cameron s-a aprofundat într-atât în viața de familie, încât aceasta a cerut agenților să nu o deranjeze.

El, de asemenea, este mândru de ea

Chitaristul de la Good Charlotte de 37 de ani, la fel, este mândru de actrită, care a lansat recent o carte intitulată „The Logevity Book”, în care ea analizează arta și știința iubirii pentru propriul corp și dorește, prin urmare, să împartă energie pozitivă tuturor.

El a declarat într-un interviu pentru Newsweek: „Sunt foarte mândru de modul în care ea folosește cărțile. Ea dorește să schimbe concepția femeilor privind îmbătrânirea. Acesta a mai adăugat: „Este un lucru inspirator în viața mea să văd o femeie cu atâta curaj. Sunt foarte norocos să trăiesc alături de ea.”

Mariana Mereacre, stagiară

Distribuie articolul: