Analizând foarte atent rezultatele Săptămânilor de Modă, dar și prezentările noilor colecții J.Crew și Lacoste, nu ne mai rămân dubii: cămașa-polo este o tendință extrem de actuală. Începând cu modelele sport și terminând cu cele glam, cămășile-polo pot aduce un suflu viu și primăvăratic în garderoba ta. Ce modele de cămăși au fost demonstrate pe podium, îți spunem mai jos.

Experimentele Săptămânilor de Modă. Pentru a produce un efect pe cinste, nu-ți fie frică să combini stilul clasic cu cel sporty!

foto: Man Repeller

foto: Man Repeller

Stilul marinăresc. Este unul jucăuș și retro în același timp. Liniile orizontale sunt foarte actuale în acet sezon.

foto: Style Bubble

foto: Style Bubble

Culorile îndrăznețe. Poți alege un verde neon, un roșu foarte intens sau un albastru vibrant. Primăvara solicită multă culoare!

Cămășile unisex. Cămașa polo aparține, de fapt, garderobei unisex, de aceea se asociază foarte bine cu pantalonii și sacourile inspirate din croiala masculină.

foto:  Man Repeller

foto: Man Repeller

Cămășile și tricourile retro. Dacă am analiza vârsta cămășii clasice, să recunoaștem că cel mai bine, aceasta se potrivește doar cu articolele retro din garderoba ta.

foto: Lacoste

foto: Lacoste

Minimalismul primează. Poți alege un tricou polo alb, care se combină perfect cu un alt articol, de culoare neagră.

foto:  A Piece of Toast

foto: A Piece of Toast

Ultra-glam. Deși stilul casual își are locul său de cinste, cămașa polo se combină foarte bine cu fustele midi, din mătase și pantofii clasici cu toc.

foto: B. Magazine

foto: B. Magazine

Stilul anilor ’90 revine în trend sau mai puțin înseamnă mai multVă puteți inspira din ținutele casual de mai jos:

foto: Lacoste

foto: Lacoste

Sport-chic. Stilul sporty este pe larg abordat în 2015. Designerii adaugă elemente sportive chiar și celor mai glamouroase articole, iar tricoul polo se află în topul preferințelor lor.

foto:  Lacoste Official

foto: Lacoste Official

Stilul pentru serviciu. Cine a zis că nu poți merge la lucru într-un tricou sau într-o cămașă polo, de culoare albă? Asociat cu o fustă midi și cu o pereche de balerini, tricoul polo te va ajuta să te simți confortabil.

foto:  Suburban Faux Pas

foto: Suburban Faux Pas

Distribuie articolul: