Călugărița Cristina Scuccia a devenit cunoscută după ce a câștiga concursul „Vocea Italiei”. Pe rețelele de socializare a devenit renumită datorită unei înregistrări video în timp ce aceasta cânta piesa „No One” din repertoriul artistei Alicia Keys. Acel video reușise să adune peste 45 de milioane de afișări pe Youtube. Potrivit UNIMEDIA, călugărița Cristina a lansat, câteva zile în urmă, videoclipul piesei „Like a Virgin”. Acesta a creat o serie de comentarii și nemulțumiri din partea bisericii.

Totodată, aceasta a fost susținută de internauți și a primit felicitări din partea persoanelor care au declarat că, biserica nu ar trebui să fie atât de severă cu talentele care sunt oferite de Dumnezeu”.

„Dacă citeşti cu atenţie versurile, descoperi că acest cântec vorbeşte şi despre capacitatea iubirii de a elibera oamenii de trecutul lor. În acest mod am vrut să cânt această melodie. Aş putea spune că am transformat piesa pop-rock într-o baladă romantică, în stilul lui Amos Lee”, spune Cristina Scuccia, pentru publicația italiană „Avvenire”.

Urmăriți video mai jos:

Distribuie articolul: