Katy Rain începe primăvara cu lansarea unei noi piese. Noua sa creaţie, „Iartă-mă” a fost realizată în studiourile de la București. Interpreta a declarat că muzica piesei este o colaborare dintre producătorul ei, Andrei Tostogan, și Călin Goia, solistul trupei VOLTAJ. Textul cântecului îi aparține în totalitate lui Călin Goia, iar mixarea și masterizarea piesei au fost realizate de Sergiu Musteață.

Katy Rain se arată foarte mândră de această colaborare și de rezultatul ei. „Este prima mea piesă în limba română și am dorit să fie una specială. Este exact ceea ce îmi doream, o melodie lirică în limba natală şi clară pentru majoritatea publicului. Am vrut ca mesajul să ajungă deopotrivă la publicul de pe ambele maluri ale Prutului”.

Colaborarea cu Călin Goia nu este una întâmpătoare: este legată de un parteneriat dintre producătorul Andrei Tostogan și casa de producție a solistului de la Voltaj din Romania. „Călin a auzit un demo, i-a plăcut și a decis să scrie textul și să se implice și la partea de orchestrație. Așa a ieșit ceva foarte frumos pentru Katy Rain. Vor urma și alte conlucrări”, ne-a declarat producătorul Andrei Tostogan.
 
Sursa Foto : katyrain.com

Distribuie articolul: