Ingeniozitatea producătorilor nu are margini când vine vorba despre reclamă. O firmă care produce aparate medicale cu raze Roentgen a scos un calendar care întruchipează femeia goală, trecută prin razele unui asemenea aparat. Iată și rezultatul.

Calendarul inspirat, creat de furnizorul de echipamente medicale Eizo, folosește minunata descoperire de acum 118 ani a fizicianului german Wilhelm Conrad Roentgen – razele “perverse”, care acum sunt peste tot în lume numite “raze X”.

Pentru a atrage atenția cumpărătorilor , furnizorul de echipamente medicale Eizo a decis să vină cu calendarul sexy, din punctul lui de vedere, al razelor pe care compania le exploateaza la maxim. Actorii au fost modele obișnuite, care au pozat goale și în ipostaze seducătoare. Cu toate acestea , diferența principală este faptul că acest calendar este alcătuit exclusiv din radiografiile modelelor.

Inspirati, autorii au dorit să impresioneze nu doar de cetățenii obișnuiți , dar și juriul mai multor festivaluri internaționale, care, speră ei, să le aprecieze munca. Iată cele 12 imagini din calendarul care a revoluțioant ideea femeii dezgolite de pe copertă.

ianuarie

februarie

Martie

Aprilie

Mai

iulie

August

Septembrie

Octombrie

noiembrie

decembrie

Sursa: Adme.ru

Distribuie articolul: