Ziua și luna în care te-ai născut, asociate cu 2014 îți pot dezvălui principalele schimbări pe plan sentimental și profesional pe care ți le pun în cale următoarele 12 luni, prin calculul simplu al numarului personal al acestui an.

În spatele numerologiei există o știință ale cărei baze au fost puse de marele matematician grec Pitagora, numerologia fiind, de fapt, o știință metafizică a numerelor unde numele tău și data nașterii tale au o influență semnificativă asupra vieții pe care o duci. În numerologie, fiecare cifră (sau literă) dispune de un tipar energetic unic care-ți definește trăsăturile de personalitate, punctele tari, slăbiciunile, dar și ce fel de experiențe, lecții și oportunități vei intâlni pe parcursul vieții.

Numerologia îți poate oferi informații esențiale care țin de două aspecte cheie ale vieții tale: personalitate – inclusiv destinul și scopul vieții tale – și predicția – potențialul tău viitor, viața care stă în față. Pentru a afla acestea, trebuie să-ți calculezi numărul personal, care este, de fapt, o cifră cuprinsă între 1 și 9 ce se schimbă de la an la an.

Iată cum îți calculezi număruș personal pentru anul 2014!

PASUL 1: adună ziua nașterii, luna nașterii și anul 2014.

PASUL 2: dacă obții un număr din două cifre, adună-le și de atâtea ori cât este nevoie până obții o singură cifră cuprinsă între 1 si 9.

Exemplu!

Să presupunem că este vorba de cineva născut pe data de 20 iunie. Pentru a calcua numărul personal pentru anul 2014 procedăm astfel: 2+0+6+2+0+1+4 = 15

Pentru că am obținut un număr din două cifre, le adunăm și pe acestea: 1+5 = 6 

In cazul de față, pentru o persoană născută pe 20 iunie, cifra personală a anului 2014 este 6.

Când 1 este numărul personal al anului 2014

Pentru cei care au numărul personal 1 în 2014, următoarele 12 luni vor aduce începuturi noi, acțiune și noi oportunități. Dacă cifra 1 este numărul tău personal pe 2014 înseamnă că noul an va fi cel al noilor începuturi și al oportunităților pentru ca tu să o poți lua de la capăt pentru a-ți îmbunătăți calitatea vieții. Așadar, anul 2014 îți va aduce schimbări spre bine, însă totul depinde de tine, căci tu trebuie să ai curajul să faci primul pas pe un drum pe care nu-l cunoști încă, dar care ți se va așterne în fața în 2014. Anul ce vine va fi anul în care este timpul să acționezi, anul în care, dacă vrei să progresezi, trebuie să renunți la zona ta de confort și la preconcepția potrivit căreia “merge și așa”.

Când 2 este numărul personal al anului 2014

Cei care au numărul personal al anului 2, se vor canaliza, în 2014, pe relațiile pe care le au, pe căutarea unui echilibru între aspectele vieții lor și pe emoțiile proprii. Anul 2014 va fi anul în care ei inșiși vor fi prioritari, nu alții. Persoanele care au numărul anului – 2 vor avea posibilitatea să se dezvolte pe ei înșiși din punct de vedere emoțional, dar și profesional, toate acestea fiind posibile datorită importanței crescute pe care o vor acorda relațiilor familiale, personale și profesionale, relații pe care le vor dezvolta și menține în cele 12 luni ale anului viitor. Pe de altă parte, canalizarea energiei și a concentrării pe sine îi va face pe cei care au numărul personal 2 să fie și foarte emotivi și hipersensibili. Din acest motiv sunt predispuși să aibă niște excese temperamentale care ar putea să-i pună într-o lumină proastă. Sfatul principal pentru cei care au 2 ca număr al personal în 2014 este să încerce, totuși să judece situațiile la rece și să nu se lase surmenați și mânați de propriile emoții.

Când 3 este numărul personal al anului 2014

Cei care au cifra 3 ca număr personal se vor canaliza pe exprimarea de sine atât în comunicarea cu ceilalți, cât și în procesul de creație. Chiar dacă nu au inclinații artistice, cei care au acest număr personal vor deveni mai creativi, mai expansivi atât fizic, cât și verbal și vor fi tentați să-și transmită trăirile prin ceea ce fac, prin activitatea lor principală. Pentru a reuși acest lucru îți vor pune imaginația la treabă. 2014 poate fi un an norocos, incitant și înălțător, atâta timp cât cei care au cifra 3 ca număr personal vor adopta o atitudine pozitivă în fața oricăror situații în care vor fi puși.

Când 4 este numărul personal al anului 2014

Efort, planificare și construire – aceste cuvinte definesc 2014 pentru cei care au cifra 4 ca număr personal. 2014 va fi anul în care se vor zbate, vor planifica, vor depune efort pentru a construi ceva de viitor pentru ei înșiși, cu scopul de a-și crește nivelul de trai. Cei pe care îi guvernează cifra 4, în 2014 vor fi setați pe prioritizare și pe muncă. Însă pentru a reuși vor avea nevoie de răbdare, vor trebui să fie conștienți că fiecare pas făcut este o cărămidă pusă în construcția lor, că nu se va întamplă “minunea” peste noapte.

Când 5 este numărul personal al anului 2014

Progres, mișcare și schimbare – aceste cuvinte definesc anul 2014 pentru cei care au 5 ca număr personal. 2014 va fi un an dinamic pentru ei, vor lua în calcul angajarea la anumite acțiuni care împlică un anumit grad de risc, vor experimenta lucruri noi. Dacă în 2013 au fost mai reținuți și mai precauți, acum își vor pune la treabă toate abilitățile analitice pentru a profită de orice ocazie nouă care li se ivește, indiferent că este vorba de planul profesional sau personal. Însă rezultatul final al fiecărei acțiuni depinde de abordarea proprie, de atitudinea pe care o au în fața provocărilor, a reușitei și a eșecului.

Când 6 este numărul personal al anului 2014

Cei care au numărul anului – 6 își vor canaliza energia asupra relațiilor personale, asupra familiei și asupra responsabilităților domestice pe care le au. 2014 va fi, de fapt, anul responsabilităților și al sacrificiilor, anul în care prietenii, familia și persoana iubită vor necesita mai multă atenție. În următoarele 12 luni, cei care au 6 ca număr personal vor trebui să-și echilibreze cariera cu responsabilitățile domestice, vor fi nevoiți să găsească calea de mijloc. Persoanele celibatare care au acest număr personal au toate șansele să-și găsească partenerul de suflet, de lungă durată, in timp ce cele care sunt deja implicate în relații serioase vor fi puse la încercare, căci 2014 este anul extremelor, al împăcărilor și al despărțirilor.

Când 7 este numărul personal al anului 2014

Introspecția și dezvoltarea personală și spirituală vor defini 2014 în cazul persoanelor care au numărul personal – 7. Pentru aceștia, următoarele 12 luni vor reduce viteza cu care își trăiesc viața, se vor deconecta de la probleme curente pentru a se analiza pe sine. 2014 este anul dezvoltării personale pentru cei cu acest număr personal.

Când 8 este numărul personal al anului 2014

Cei care vor fi guvernați de cifra 8 în 2014 vor fi canalziați pe puterea personală, pe finanțe și pe carieră. Practic, principala lor prioritate în 2014 va fi latura profesională – cariera și banii. Cifra 8 este un număr al balanței karmice, iar într-o balanță sunt puse întotdeauna două greutăți. Din acest motiv, cei care au 8 ca număr personal vor avea parte de câștiguri financiare și de avansări pe plan profesional, fie de pierderi în acest sens. Pentru a evita un declin, toți cei care au acest număr ar trebui să se concentreze pe aspectele pozitive ale vieții, pe calitățile și know-how-ul lor și să-și minimizeze temerile care îi țin în lanțuri.

Când 9 este numărul personal al anului 2014

Cei care au 9 ca numar personal trebuie să fie conștienți că cifra 9 încheie ciclul numerologic, motiv pentru care 2014 va fi un an al finalităților, al lucrurilor terminate, încheiate și al noilor începuturi. Acest lucru presupune nevoia de a lăsa în urmă anumite aspecte din viață, presupune distanțarea de ceea ce a fost, fie că este vorba de o prietenie, de un loc de muncă, de o relație sentimentală sau de locuință. 2014 este “anul curățeniei” in viață pentru cei care au acest număr personal. Chiar dacă acestora le va fi greu, în unele momente, să lase în trecut ceea ce le-a fost drag o perioadă lungă de timp, aceasta este singura cale prin care pot păși în viitor, prin care pot avea parte de acele începuturi promițătoare pe care le așterne 2014.

Distribuie articolul: